King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Snabba Ryck

Publicerad 2012-11-29 14:44:13 i

Såg precis att man utsett en ersättare för Sverigedemokraten Isovaara. Markus Wieschel tar plats i riksdgen och han är i alla fall bara dömd för förtal. Så det ska nog gå bra.

Ytterligare en Sverigedemokrat Has Left The Building

Publicerad 2012-11-29 14:41:39 i Allmänt,

Den stackars rullstolsbundne SD ledamoten blev rånad på öppen gata av två svartmuskiga män, och dessutom blivit nobbad att komma in på jobbet dagen efter. Till råga på allt så nekades han inträde av en person som såg ut som en av de som rånade honom. Klart man blir förbannad. Klart man spottar och kallar personen för gris. Jag har själv arbetat på platser där man behöver kort för att komma in och ifall man glömde kortet så var det ju exakt på det sätt som man reagerade. 
 
Polisanmälan emot de två svartmuskiga skurkarna som rånar rullstolsbundna, inte helt olik tunnelbanemannen, kan dock tas tillbaka då Herr Isovaaras ryggsäck hittats på krogen Grodan, där han blev utkastad ifrån på grund av att han inte kunde uppföra sig (där heller). 
 
Jimmy Åkesson har nolltolerans mot folk som stödjer såna saker som rasism och fascism (tvärtemot partiboken) och har redan kastat ut honom. Han kommer att ersättas inom kort. Det är just det sista som oroar mig. Är det inte de mest välpolerade rasisterna i partiet som fått komma in i riksdagen? Vad kommer in istället? Någon med en egen lokal hemvärnsgrupp. Levi Klausen som vill bevara julafton och fornminnen vore ju i och för sig en frisk fläkt för de görs väldigt lite i de frågorna men eftersom han är före detta nazist kan han få vänta ett tag.
 
Man ska dock inte glömma bort att även det tyska nazistpartiet hade nedgångar i slutet på tjugotalet innan de tog makten 1933. Vi ska inte heller glömma att det ännu finns mängder av Sverigedemokrater i Riksdagen

Sluta Klaga

Publicerad 2012-11-29 10:57:19 i Allmänt,

Jag klagar ju ofta på Alliansen men de har sina ljusa sidor trots allt. Att man ska kunna anställa en bartender och använda RUT avdraget anser jag är genialiskt. Kan bara säga som så att jag har blandat min sista White Russian, nu till platsannonserna.

Någon som förresten vet om man måste betala OB till såna där bartenders efter klockan sju?

Torsdagmorgon

Publicerad 2012-11-29 08:28:00 i Allmänt,

Läser i dagens tidning att många i Sverige tror att man kan få AIDS av myggor och att man vanligtvis undviker att umgås med personer med HIV, och jag återkallar ett samtal jag nyligen haft med min son angående detta där jag lite överlägset tänkte:"Lär de sig ingenting i skolan". Nu visar det sig alltså att resten av landet har samma syn på HIV-smitta som man har på Dalskolan. Då är det bra att personer som Andreas Lundstedt ser det som sin uppgift att upplysa folk om detta. Normalt sett så gillar jag inte den typ av personer som Lundstedt företräder. Folk som ställer upp i melodifestivalen står inte högt i kurs hos mig,och visst kan det te sig hårt att de ska piskas blodiga, men han gör ett stort jobb i den här frågan och det ska han ha en eloge för. Kanske ska han strunta i vår generation som tror att HIV överförs via toalettbesök och föreläsa i skolorna istället så att inte nästa generations smittbärare behöver bemötas på samma sätt? Angående virus så har jag själv haft något betydligt värre den senaste veckan, det som kvinnor så nedsättande kallar manförkylning, karlinfluensa och annat. När får vi se en studie i hur detta påverkar oss drabbade.Ja det var en allvarlig sjukdom. Framför allt så yttrade den sig i jönsiga skratt under filmer. När man ska skratta så börjar man samtidigt hosta men det gör så jävla on i kroppen och lungorna att hosta, så att man i slutänden mest ligger och ropar "HA HA". Något som fick sonen att smidigt påpeka "...att så roligt var det inte."
 
Man kollar en del TV när man ligger i soffan och framför allt så ser man en man som gråter över att hans fru köper skor på nätet. Utan tvekan så är det den mest sexistiska, idiotiska och sämsta reklam som jag sett sedan dackefejden, och på den tiden så hade man knappt reklam, möjligen så hade Birka Smide någon banner på vägen till Mikklagård. Jag skulle vilja veta huruvida man ökat sin försäljning av skor eller om det endast är hatbrev till direktionen som ökat. Kanske är det så att man i ledningsgruppen är rätt nöjda med en reklam som både är informativ och rolig? En sak är i alla fall säker och det är att man kommer ihåg det och det är ju bra så man kan bojkotta det livet ut.

Bra Arbete

Publicerad 2012-11-27 08:00:28 i Allmänt,

Vi måste väl ändå se de svenska bankernas arbete för att underlätta kortköp som ett väl genomfört arbete. Sluta att fokusera på att du får betala mångdubbelt mot vad du gjorde när du hade cash i fickan. Se det positiva.

Betraktelser

Publicerad 2012-11-26 17:38:21 i Allmänt,

Folk lägger ofta ut bilder när de äter ett ägg och knäckebröd och broccolistjälk men när man träffar samma personer på bussen och de luktar grillchips kvart över sju på morgonen då har de sällan lagt ut någon bild.

Allt Ordnar Sig

Publicerad 2012-11-25 23:37:10 i Media,

Om det är min egen ålder eller en önskan att det ska finnas en framtid även i framtiden eller helt enkelt det faktum att det var en ohyggligt massa bra skådespelare, vet jag inte, men filmen Hotel Marigold var bland det bästa jag sett på väldigt länge. Då ska ni veta att jag nyligen så Moonrise Kingdom. Tänker inte recensera eller lägga ut en massa spoileralerts utan bara säga att det är dags att se den. Förbannat bra. Räds inte det faktum att Bruce Willis inte är med och att alla aktörer är 65+. Det händer mer i den än vad det gör i Die Hard.

Inte Så Ball

Publicerad 2012-11-20 08:53:25 i Allmänt,

Nä det är inte så ball att hålla på med datorer. De som gör det kallas ofta för nedsättande uttryck, läs datanörd. Det är också hälsovådligt att hålla på med datorer för man rör sig inget då. Senaste beviset på den här faran är att det kanske vore bra med lite bättre datakunskaper är polisen. Det har så smått börjat gå upp för Kling & Klang AB att de där ungdomarna tydligen säljer knark på nätet och det i en tid då man precis upptäckt hur en mobiltelefon fungerar. Jag förstår att man har problem att fånga skurkar när man inte orkar ta till sig den teknik som faktiskt finns för attgenomföra brott. Då gör man som på alla andra arbetsplatser man gör det man gjorde förr och låter det bli normen och sedan så ser man ner på de som försöker förnya. Det är helt klart ballare att ta en kvarting Kir från en alkis i Vitabergsparken än att spåra en knarklangare online. 
 
William blev glömd på en utflykt på dagis för andra eller tredje gången. Någon misstänker att det kan ha att göra med stora barngrupper. Kodjo Akolors analys är glasklar : "En av de få gånger det var en fördel med att vara den enda färgade ungen i gruppen".
 
Ytterligare någon som höll på att stryka med på grund av besbaringar i vården, den här gången ett barn, kan man läsa om i DN. Samtidigt så vill politikerna i Stockholm utveckla det som kallas det privata alternativet ytterligare, När ska de börja fatta att det inte funkar? Eller det kanske är just det som det gör? Det är väl lite det som är meningen med vården att folk ska få välja. De som är rika kan välja en bra vård medan fattiga, barn och medellösa får vänta på sin tur. 
 
De som klagar på att man spenderar tid på Facebook sluta med det. Hur skulle jag annars fått höra historien om mannen som glömde sina skor på en krog på Södermalm i lördags.

Ska Vi Förvånas?

Publicerad 2012-11-15 12:44:28 i Allmänt,

Vet inte ifall man ska bli förvånad över att företrädarna för det fascistiska inslaget i riksdagen ränner omkring på gatorna och skriker "Babbe" och kallar flickor för "Lilla Hora". Det var ju liksom den attityden de gick till val på. Det är ju därför som folk röstar på dem. För att de är rasister. De håller ju bara på att tvättar bort stämpeln av att vara ett rasistparti, så att vanliga personer som röstar på deras parti ska slippa kallas rasister.
 
Erik Almqvist säger till sitt försvar att han mådde dåligt under den här perioden, och att han var full. Vi är nog många i det här landet som både mått dåligt och varit packade samtidigt utan att stå och skrika rasistiska tillmälen på huvudgatan i huvudstaden. Sånt där är bara nonsens. Führern i partiet Åkesson, kände till att det fanns en film men valde ändå att befordra Almqvist, som enligt honom själv har mer rätt till det här landet än komikern Soran Ismael, inom partiet. Det finns även en redigerad version som lagts ut på nätet, där man argumenterar med Soran men klippt bort de sekvenser när de skriker "Babbe Lover" och jag tror även att de tagit bort den sekvens när de kallar en ung tjej som blir förbannad på rasistsvinen och ställer dem till svars, för "Lilla Hora".
 
 
Okej jag förstår faktiskt Almqvist till fullo. Han jobbar hela dagen på ett ställer där man inte får heila eller skrika "bort med svartskallarna" och måste ju få utlopp för sina egna tankar. När man är frustrerad på jobbet så kan det vara skönt att komma ut i en mer avspänd miljö och släppa loss lite och heila på gatorna har ju alltid varit rasisters bästa helgnöje.
 
Någon som kommer ihåg de klent begåvade butikstjuvarna som stal massor av kläder i en affär och sedan la bilder eller filmer på Facebook? Lite så känns det när Sverigedemokraternas rättspolitiske talesman Ekeroth filmar sina polare när de är ute på stan och röjer. Speciellt när de sticker och hämtar järnrör för att spöa på den onyktra mannen som inte var av svensk börd. Att de sedan även filmar när de tjoar om hur roligt och kul de haft så förstår man att man längtar tillbaka till tiden för Karl XII demonstrationer och annat. Fast det var ju det som Åkesson påpekat flera gånger att det inte är så smart. Att gå runt på stan och knacka invandrare kan få opinionssiffrorna att vika. Det får vi inte göra längre. Kanske är det inte heller en så bra idé att filma när vi beter oss på det sättet, men det kommer bli rätt roligt på nästa partistämma när vi kör den på storbild. Vi kommer framstå som rätt modiga med våra tre järnrör. Att man någon gång skulle tänka tanken att det här kan nog slå tillbaka på oss själva verkar aldrig riktigt slå igenom. Att de dessutom pratar om bevis gör en ju rätt orolig. Vad skulle de ha bevisen till? Att de spöat på en onykter person på stan? Dessutom så är det fint med Sverigedemokrater som öppet erkänner att det är skönt att vara en ögontjänare. Att det som de säger är lögn och att de egentligen vill arbeta mer i samma stil som SA gjorde i Berlin under 30-talet.
 
 
Kanske är det så att ränderna aldrig går ur? Att en nazist alltid är en nazist oavsett vilken pyjamas han sätter på sig? Att SD har såna här åsikter är inget som överraskar, det omvända vore underligare, att uppemot 10% av befolkningen ska stå bakom den här typen av människor det är däremot väldigt läskigt. Att partitopparna beväpnar sig med varsitt järnrör för att spöa på en gravt berusad person är väldigt skrämmande och att de dessutom kommer att sitta i vår riksdag är nedslående.
 
Ett stort tack till Soran Ismail som hjälpte till att visa upp den här sidan av riksdagen. Det är svenskar som Soran som vi behöver i det här landet inte ytterligare en sexfingrad bonde.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela