King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Ska Vi Förvånas?

Publicerad 2012-11-15 12:44:28 i Allmänt,

Vet inte ifall man ska bli förvånad över att företrädarna för det fascistiska inslaget i riksdagen ränner omkring på gatorna och skriker "Babbe" och kallar flickor för "Lilla Hora". Det var ju liksom den attityden de gick till val på. Det är ju därför som folk röstar på dem. För att de är rasister. De håller ju bara på att tvättar bort stämpeln av att vara ett rasistparti, så att vanliga personer som röstar på deras parti ska slippa kallas rasister.
 
Erik Almqvist säger till sitt försvar att han mådde dåligt under den här perioden, och att han var full. Vi är nog många i det här landet som både mått dåligt och varit packade samtidigt utan att stå och skrika rasistiska tillmälen på huvudgatan i huvudstaden. Sånt där är bara nonsens. Führern i partiet Åkesson, kände till att det fanns en film men valde ändå att befordra Almqvist, som enligt honom själv har mer rätt till det här landet än komikern Soran Ismael, inom partiet. Det finns även en redigerad version som lagts ut på nätet, där man argumenterar med Soran men klippt bort de sekvenser när de skriker "Babbe Lover" och jag tror även att de tagit bort den sekvens när de kallar en ung tjej som blir förbannad på rasistsvinen och ställer dem till svars, för "Lilla Hora".
 
 
Okej jag förstår faktiskt Almqvist till fullo. Han jobbar hela dagen på ett ställer där man inte får heila eller skrika "bort med svartskallarna" och måste ju få utlopp för sina egna tankar. När man är frustrerad på jobbet så kan det vara skönt att komma ut i en mer avspänd miljö och släppa loss lite och heila på gatorna har ju alltid varit rasisters bästa helgnöje.
 
Någon som kommer ihåg de klent begåvade butikstjuvarna som stal massor av kläder i en affär och sedan la bilder eller filmer på Facebook? Lite så känns det när Sverigedemokraternas rättspolitiske talesman Ekeroth filmar sina polare när de är ute på stan och röjer. Speciellt när de sticker och hämtar järnrör för att spöa på den onyktra mannen som inte var av svensk börd. Att de sedan även filmar när de tjoar om hur roligt och kul de haft så förstår man att man längtar tillbaka till tiden för Karl XII demonstrationer och annat. Fast det var ju det som Åkesson påpekat flera gånger att det inte är så smart. Att gå runt på stan och knacka invandrare kan få opinionssiffrorna att vika. Det får vi inte göra längre. Kanske är det inte heller en så bra idé att filma när vi beter oss på det sättet, men det kommer bli rätt roligt på nästa partistämma när vi kör den på storbild. Vi kommer framstå som rätt modiga med våra tre järnrör. Att man någon gång skulle tänka tanken att det här kan nog slå tillbaka på oss själva verkar aldrig riktigt slå igenom. Att de dessutom pratar om bevis gör en ju rätt orolig. Vad skulle de ha bevisen till? Att de spöat på en onykter person på stan? Dessutom så är det fint med Sverigedemokrater som öppet erkänner att det är skönt att vara en ögontjänare. Att det som de säger är lögn och att de egentligen vill arbeta mer i samma stil som SA gjorde i Berlin under 30-talet.
 
 
Kanske är det så att ränderna aldrig går ur? Att en nazist alltid är en nazist oavsett vilken pyjamas han sätter på sig? Att SD har såna här åsikter är inget som överraskar, det omvända vore underligare, att uppemot 10% av befolkningen ska stå bakom den här typen av människor det är däremot väldigt läskigt. Att partitopparna beväpnar sig med varsitt järnrör för att spöa på en gravt berusad person är väldigt skrämmande och att de dessutom kommer att sitta i vår riksdag är nedslående.
 
Ett stort tack till Soran Ismail som hjälpte till att visa upp den här sidan av riksdagen. Det är svenskar som Soran som vi behöver i det här landet inte ytterligare en sexfingrad bonde.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela