King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Nätdejting Del 2

Publicerad 2014-12-31 17:16:00 i Dejting, Sex & Samlevnad,

Har idag blivit kontaktad på en nätdejtingsida av en kvinna som i sin profil beskriver sig som "framåtriktad". Jag tänkte att det var ett skämt först, men jag tror inte det. Ska använda det i min egen profil, innan jag avvecklar det där.

Gott Nytt År på er alla trogna läsare som vid det här laget blivit riktigt många. Väldigt roligt eftersom jag tänkte lägga ner den här sidan. Nu fick jag nytt vaselin i rövhålet som man brukar säga.

SKÅL

Nätdejting

Publicerad 2014-12-13 22:22:00 i Dejting, Sex & Samlevnad,

Nätdejting är inte min starkaste gren men det är ändå rätt kul att ibland läsa lite om hur folk är. Enligt den dejting sajten jag kollar på så är i princip 97% av alla manssökande kvinnor både bergsklättrare och starkt intellektuella, de går också på gym 4-5 gånger om dagen. Detta är inte för att de vill se bra ut i kroppen utan för att de mår bra av det, vilket jag köper. Jag blir dock rätt förvånad över just detta då jag under min långa levnad detat både fotbollsspelare, handbollsspelare, löpare och jag tror en sportdykare, hon hade i alla fall en gummidräkt i sin garderob. De damerna tränade inte alls så mycket. De var dock väldigt vältränade. Kanske ger inte gymmande den träning som egentligen behövs. Det här var ju på hedenhöstiden och då kunde man ju bara välja på att springa och att köra med bullworken men ändå så var man mer vältränad än de som gymmar flera gånger om dagen. Jag menar alla kan ju inte vara hetsätare?
 
En riktigt intressant beskrivning av sig själv hade en dam som besökt min sida just idag. Hon startade med att skriva ner ett antal adjektiv som beskrev henne i ytterst positiva ordalag, lite som att läsa ett sånt där ark som man får på arbetsförmedlingen där man ska få idéer på nya positiva ord som beskriver ens person. Hon använder framförallt ord som smart, klok vilket gör att hon framstår som en framtida Nobelpristagare. När hon sedan i raden under stavar fel på intellekt så blir ju denna framställan väldigt lustig anser jag, Visst, ett stavfel och man kan ändå vara klok, det är ju inte där smartheten sitter, men ändå det är kul. Att hon senare har pejstat in en massa floskler som " det är ditt känslospråk som är avgörande" "Du fångar in mig med ditt INTTELLEKT" "...syre för att tillföra en relation saker utifrån." då blir i alla fall jag mer fundersam. Finns det en person som tänker att det här är en kvinna för mig? Vad är egentligen ett känslospråk och hur utkristalliserar sig det? 
 
Ja det var bara vad jag tänkte just nu. Räkna inte stavfelen, för jag har allvarliga problem med bokstaven J och är ganska trött.

Thor Björklund & Jag

Publicerad 2014-12-02 19:08:00 i Allmänt,

Vi har ju alla ett stark förhållande till Thor Björklund även om vi inte alltid är medvetna om det. Thor är möbelsnickaren från Lillehammer som uppfann osthyveln och det är tack vare en osthyvel som jag idag började tänka lite mer på djupet. Ståendes i köket en morgon så slog det mig att en av mina osthyvlar behövde en omgång olja. Jag är rätt säker på att den nog behöver mer än så eftersom jag aldrig smort den med någonting och konstant diskat den i diskmaskin, den har dock alltid hållt ihop och är den klart bästa osthyveln som jag har. Osthyveln kan vara den ägodel jag har som jag levt med längst tid, så långt jag kan minnas så har jag haft den på frukostbordet. Som liten så var den ute på vårt landställe i Sorunda, men när vi slutade hyra där så delade jag och min broder på ägodelarna som fanns där och då kom osthyveln i min privata ägo. Låt oss misstänka att den köptes när jag föddes, alltså inte som doppresent utan att den var på modet det året. så är den alltså mellan 45-50 år gammal. Jag har ägt ett stort antal osthyvlar sedan dess och många har varit dåliga, somliga har gått sönder men min norska modell som heter Spar, Thor Björklund behövde ingen marknadsavdelning för att plocka fram det namnet, håller stilen.
 
Jag googlar på osthyveln Spar och hittar min modell som visar sig vara gjord i rostfritt stål och mörk teak. Det är nu man inser allvaret i det hela. Efter mitt eget frånfälle så kommer osthyveln vara bortåt 80-90 år och säkerligen något som kan visas upp på framtidens Antikrundan. Samtidigt så tänker jag på de år som jag inte hade stekspade och Spar fick tjänstgöra som detta. Kan det ha varit skadligt? Är det därför den inte går att putsa upp ordentligt? Hur som helst så har jag från och med nu gjort den till arvegods. Det är vad min son ska få när han flyttar hemifrån. Inte någon soffgrupp i läder eller någon säng utan en osthyvel. Låter simpelt men det är ju inte vilken osthyvel som helst utan en äkta Spar från Thor Björklund och hans sönner snickrat ihop.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela