King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

DOX - Paradise Lost

Publicerad 2012-12-12 01:09:29 i Media,

Grymt bra film. Inte helt oväntat från HBO. Ett USA där man förhör 16 åriga barn i 12-13 timmar tills de erkänner. Ett land som är så besatt av gud att man inte drar sig för att döma barn till döden. En polis som helst ser att man sätter dit någon hellre än att någon blir dömd på riktiga grunder. Lägg till ett gäng hillbilly white trash mobbar så fattar ni att det blir rysningar.Går i repris på onsdagkväll.

Populära sökningar

Publicerad 2012-12-06 15:38:33 i Allmänt,

Listan över populära sökningar på google som börjar med "hur..." ser ut enligt följande:
 
1. Hur mycket skatt
2. Hur många heter
3. Hur känns förvärkar
4. Hur man hånglar
5. Hur mycket tjänar
6. Hur känns sammandragningar
7. Hur känns värkar
8. Hur smittar HIV
9. Hur stavas
10. Hur gör man
 
Tycker att det är i fel ordning. Kanske så bör man ta reda på hur man gör innan man börjar söka efter hur värkar och sammandragningar känns. Visst är det klokt att ta reda på hur HIV smittar innan man tar reda på hur man gör. Det som är synnerligen klokt är ju att ta reda på hur mycket den man hånglar med tjänar men eftersom det är så många som söker i kategori två så är det troligt att många fortfarande kör med falskt namn. Precis som på den gamla goda tiden.

Snöstorm

Publicerad 2012-12-05 11:13:59 i Allmänt,

Snökaos igen och det mitt i vintern. Att bussarna är försenade när det väl knappast något underligt med, mer logiskt kanske. Att däremot elen stängs av när det är -10 eller att tunnelbanan slutar fungera bara för att det blir lite kallt är förunderligt. Det VAR bättre förr. Visst hade man problem på den tiden med men det var ju småsaker. Nu stannar hela arbetsplatser på grund av att man snålar med underhåll av exempelvis tågnätet, eller att man låter penningtörstiga företag driva elhandel istället för att staten sköter den biten. Säkerligen så var det nackdelar med det gamla sätt att driva saker men folk kunde i alla fall ta sig till arbetet vilket i sig gör att Sverige fungerar. Nu får man jättenotor på miljarder på grund av att produktion och annat tvingas ligga nere, och hur betalar man det? Med höjda taxor från de personer som inte får någon lön när de inte kan ta sig till arbetet. 
 
 
Nu längtar jag inte direkt tillbaka till den tid då man fick välja på en grå eller en svart telefon när man köpte en sådan. Ej heller den avundsjuka på de som hade en röd. Fast det är inte rimligt att invånarna i ett land ska betala storföretagens minskade vinster på grund av att de har sån vinstmaximering att de inte kan sköta sina uppgifter.

Tobleroneaffären

Publicerad 2012-12-04 09:19:06 i Allmänt,

Det är lite magstarkt att påstå att Jimmie Åkesson gör narr av Mona Sahlin på en bild från finlandsfärjan poserar med en toblerone. Då gör man narr av Sahlin varje gång man köper en sån chokladbit, eller varför inskränka sig till endast den sorten? Vad som jag tycker talar emot är peruken. Sahlin har under årtionden haft den så kallade "ollonfrillan", dvs man klipper håret så den ser ut som ett, ja just det ekollon, eller åt annat ollon.
 
Fascisternas pressekreterare i riksdagen berättar dock en väldigt spännande historia om att eftersom Åkesson inte hade polisbevakning på den här tiden så gick han alltid förklädd, så det var därför han hade klätt ut sig till tjej. Lite ovanligt med tanke på fascisternas syn på hbt-personer i allmänhet. Kanske döljer det sig en Hooverberättelse bakom det hela?

Det Står I Söndagens Tidning...

Publicerad 2012-12-03 17:49:50 i

Det var ungefär så Tage Danielsson inledde sina Lindemanintervjuer och hade han levt idag så hade han kunnat intervjua Nazisten Curt Lindeman. Curt heter egentligen Linusson och är nazist dessutom så ska han snart ta plats i kommunfullmäktige i Linköping, givetvis på Sverigedemokraternas mandat eftersom deras kandidat hoppat av. Linusson som numera representerar ett rejält nasseparti kan då ta plats då han fick fem personröster i valet.
 
Det är fel att sparka på någon som ligger,så det kanske är fel att skämta om SD igen, fast det tycker ju inte fascister i allmänhet så då kan man ju gott skämta om fascister på fascisters vis.
 
Curt har dock en gedigen bakgrund som rymmer allt från Sverigedemokraterna till egna organisationer med namn som Legion Svea och Nationalsocialistiska Förbundet och dessutom så har han en examen i hets mot folkgrupp som han avtjänade 2005 på något av landets anstalter.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela