King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Lundensare Ska Inte Blandas Ihop Med Lundsbergare

Publicerad 2013-09-01 17:06:07 i Allmänt,

Rubriken är oerhört viktig då det skiljer sig rätt rejält mellan de båda lärosätena även fast man sover över på båda. I Lund skaffar sig vetgiriga och intresserade personer som vill uppnå något med sin utbildning och sina liv, en utbildning. Lundsberg är mer som ett hitlerinspirerat dagis för överklassens ungdomar och där det inte helt säkert är på hemkunskapsklassen som man använder ett strykjärn. Eller förlåt, jag tror inte att man har hemskunskap då 98% har egen butler. 
 
 
 
Under Bildts tid som statsminister så klubbade det naturliga igenom att Lundsberg skulle få statligt stöd, en del påstår att det var en rekordsnabb utredning, men vad vet jag. Det som dock är säkert är ju att även om Lundsberg befolkas mestadels av snorrik adel och personer som är väldigt rika så är det ju inte samma sak som att de vill betala för det. Det kan ju sådana som jag göra.
 
Gång efter annan så ska Lundsbergs problem med galgning, en lek som uppfanns i AIK´s ungdomssektion för att välkomna nya lagkamrater, där man kör upp en stålgalje i analöppningen på den som ska hälsas välkommen, och andra skojiga inkilningsriter så har man ofta sagt att man löser detta internt, dvs man avvaktar tills nyheten dött och sedan inte gjort någonting. Varje gång någon vittnar så skickar rektorn fram någon elev, ofta en väldigt arrogant och aggressiv elev som berättar om hur hen trivs bra på skolan. 
 
När skolan ertappas med dubbelbokföring och mygel med bidrag så låtsas man att det var oavsiktligt, kanske är det att gå ett steg för långt att påstå att skolledningen ställer sig som framtida modeller för de fifflande företagarsledare de ska utbilda, men inte så mycket.
 
Nu blev Skolinspektionen JO anmäld på grund av att man stängde skolan eftersom detta innebär att de stackars eleverna måste söka sig till kommunala skolor. Hualigen. Det är ändå härligt att se hur överklassen reagerar när deras rättmätiga privilegier tar ifrån dem, då ska det banne mig demonstreras rejält. 
 
Det är inte underligt att man drar sig till minnes Attentats stiliga låt Rudebecks & SAM, där man i princip avhandlar samtliga argument för att köra ut rikemansungar i skogen och låta pöbeln betala för eländet.

Med dom bästa lärarna
och den bästa miljön
Med bästa materialet
och med morgonbön

Skall ni fortsätta hålla er främst
först i kön du blir aldrig sämst
För våra pengar skall du komma längst

I en vanlig skola
vill du inte va med
På lika villkor
bland folk och fä

Men på privatoasen
där får du va ifred
Ingen från någon annan klass
som kan hänga med

Så konserveras stans elit
Den går i arv bit för bit
ja, det luktar ända ända hit


 
För de som vill sjunga med så går det utmärkt att klicka på länken:
http://www.youtube.com/watch?v=6REo3mE5EHs

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela