King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Dags För En Remake

Publicerad 2014-08-08 16:06:00 i Media,

La för några veckor sedan ut det avslöjande faktum att de barn som spelade huvdrollerna tydligen exploaterats oerhört av SF och att de i princip inte fått betalt, medan de som spelade Tengil och Borks farsa tydligen både hade royalties och rejält med deg. Detta bemöttes med att det var synneligen gammal skåpmat och att det var allmänt känt att det är så man gör på SF.
 
Tanken har väl fortsatt och gnagt så nu är det dags för att göra en remake så att skådespelarna kan få in lite stålar lagom till pensionen. Lagom till nästa sommar ska Saltkråkan 2015 ha premiär. Utgångspunkten kommer givetvis att vara det helvete som det egentligen var på ön redan på 60-talet. För om man skrapar på ytan så var väl inte allt helt normalt på ön. 
 
Den tjocka hagalna ungen Tjorven, var ju den som styrde och ställde redan då och varför skulle saker förändras. 2015 så har Båtsman ersatts av en pitbullterriern Adolf, och givetvis är hon, politiskt korrekt, Sverigedemokrat. Hit ut till idyllen så kommer inga blattar och här kan Tjorven ränna runt och spela führer. Sälen Moses som hon la beslag på i ursprungshistorien, kan ha ersatts av en jude som hon döpt om till Moses. Rosenbaum som han egentligen heter är en revisor på Tjorvens företag i stan och lockades ut till ön med löfte om en gratis semstervistelse.
 
Malin som alltid dykt upp på vinterfärjan med nya barn som hade olika fäder har förvisats till den norra delen av udden där hon i vanlig ordning idkar fri sex med alla som vill, utom pedofilen Söderman, förstås. I remaken så kommer mycket att kretsa kring Södermans återkomst till ön, efter ett långt fängelsestraff för koppleri. Ja det var inte enda gången som han sålde Stina för en 25 öring. Den hatfulla Tjorven har tvingat Pelle att spraya Pedofil på Södermans ytterdörr och detta sår split mellan den fridfulle Pelle och Söderman.
 
Teddy och Freddy de pojkklippta tjejerna som alltid hade gymnastikoverall, har givetvis nu fått gifta sig med sina flickvänner, till Niklas och Johans förtret som båda fått problem med spriten.
 
 
Pelle och Tjorvens relation kommer att nagelfaras givetvis. Deras äktenskap tog slut efter att Tjorven varit otrogen i tio års tid och nu försöker hon att ta över Pelles nya familj, som han dumt nog tar med ut till ön. Visserligen för att hjälpa sin far som helt hamnat i klorna på den korpulente skärgårdsführern, men det är ju lite så den rättfärdige besserwissern fungerar.
 
 
 
De som liksom jag såg hur Tjorven redan vid tidig ålder började trakassera den äldre distingerade Melker kan ju redan nu räkna ut att en julmiddag hos familjen Melkersson nästan får Lars Norén att ta till lipen. Det som började som en töntig catchfrase. Fick med tiden en allt djupare innebörd och vem kan vara säker på att Farbror Melker verkligen badade av misstag varje gång? Varför fick han egentligen sparken från sitt jobb? Var det för att han sa att han var folkpartist? 
 
 
 
Pelle som numera är omgift med Stina, som levt ett hårt liv sedan ungdomen. Ni fattar säkert vilken gata hon menade när hon satt och gastade om "Hemma på min gata i stan" och med Söderman som hallick så har hon haft ett hårt liv, även om de år som porrskådis kändes rätt glamorösa. Nu är hon fri från heroinet men det problemfria livet med den rekorderliga Pelle är givetvis en fasad. Pelles maktbegär har ju alltid fått honom att dra sig till Tjorven och stenhård BDSM så det är ingen dans på rosor.
 
Skrållan då vad hände egentligen där? Var det Björn? Var det Christer eller kanske rent av Farbror Söderman som var pappa där? Numera så har Skrållan och hennes åtta syskon, Brållan, Mållan, Fållan, Pållan och så vidare har nyligen avslutat gruppterapin och ska nu börja söka efter sina fäder.
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela