King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Söndagmorgon

Publicerad 2016-03-13 10:03:47 i Allmänt,

Det här kan vara en av de absolut bästa morgnar att vakna på. Kaffe & Toast ÄR söndag kan man säga. Att gå igenom Facebook går snabbt eftersom jag hoppar över alla bilder och inlägg där det står "Mello" och "Frans" och "Vi röstade på "Jimmie"" (ja tänk när det är en deltagare som heter det, då blir det kul) och fann ETT intelligent inlägg. Min gamle kapten R.Lundin delade en video med Frasse Haraldsen som alltså ställdes mot att han som vann hade samma namn, men inte samma talang.
 
 
TALANGFULL
 
 
 
TALANGDELTAGARE
 
Som ni säkert förstår så har den senaste månaden tärt hårt på mig, med både melodifestivaler och kungafödslar. JA JAG VET att det inte var kungen eller en ny kung som föddes men jag vet inte vad som föddes och jag skiter ärligt talat i det. Det jag inte gillar är hur alla sticker ut tungorna och särar på hovets skinkor så fort någon i den där släkten lyckats få sig ett nyp. Jag var, givetvis av en händelse på slottet samma dag som barnet föddes och jag kan ärligt talat inte bry mig mindre. Naturligtvis så kommenterar jag sånt här, dvs jag bryr mig, men jag kommenterar det i den andan att jag inte bryr mig. Skälet till detta är jämlikhet. Jag har massor med gamla arbetskamrater, barndomsvänner etc som är rasister, rojalister och allmänt höger. När de nu i snart ett års tid har hatat sig igenom kalendern med uppdateringar om vilka "djur" de där nyanlända är, eller hur otacksamma de är och framför allt hur mycket det kostar OSS, då måste man få lite perspektiv. 
 
Kungahuset kostar en piggelin per invånare brukar man säga, och det stämmer säkert. Förr kostade den dock mer men om vi räknar från 1521 så har utgifterna för kungens knullande och krigande kostat en helsickes massa stålar. Betydligt mer än vad de flyktingar vi tagit emot de senste århundradet. Därför känns det helt korrekt att de ställs emot varandra. Att det, som de där tomtarn som organiserar väpnade medborgarden på stan och röstar SD, och kallar sig sverigevänner, tycker är det finaste och viktigaste som finns och vill bevara skulle vara något vi har råd med, när vi samtidigt måste kasta barn i döden övergår mitt förstånd.
 
Nu tänker jag att allt är frid och fröjd. Nu är våren här. Cykeln är servad och jag ska börja hoja till arbetet. Mina artiklar i den lokala pressen kommer ut i rask takt. Jag kanske till och med hittar en ny programidé till roliga radioprogram vad det lider. Ja jag är omåttligt stolt över min senaste idé att intervjua det gamla Aftonbladet ässet Tore S Börjesson och dricka alkohol, medan vi orerar om Rolling Stones.
 
http://www.tyresoradion.se/1569
 
Då kommer chocken. Tydligen så är någon annan av knugens ungar på smällen och nu ska det tydligen födas och celebreras redn i början på april igen. Dessutom så hittar jag inte min garanti som gör att jag kan hämta ut cykeln på TCM. Ja ni fattar att nu börjar det bli riktigt jobbig för en labil jävel som jag.
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela