King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

En trist dag

Publicerad 2014-11-16 04:26:41 i Allmänt,

Att städa och dricka lite vin gör en dag lite rolig. Om man sedan toppar med en Laphroigh på sluttampen så kan det hela bli rätt trevligt.Att dessutom lyssna på Morgonpasset P3 är rätt okej.
 
Jag går ner till min konstskapande granne och smakar lite irländsk blodpudding och är nöjd med det för där får man, utan att göra så mycket väldigt mycket kärlek. Både från barn och familj.
 
Träffar sedan några sköna typer som spelat i TFF och pratar gamla minnen, men ändå mer saker som man vill göra och sånt är kul. Det blir mycket skratt och det känns riktigt bra. Kul att prata om problem som man inte kunde lösa tidigare men som nu kanske kan lösas.
 
Får sällskap hem av en kille som är från Göteborg och har vunnit typ 7 SM i handboll och vi spelar låtar som vi gillar medan vi dricker öl som vi inte behöver men det är ändå kul. Handbollskillen vill givetvis att vi spelar Håkan och det gör vi men vi spelar mest punk. 
 
Precis innan han ska gå får vi ett magic moment när vi spelar Valborg. Även om taxin står och tickar så spelar vi om frasen "Änglarna har åkt på pisk - gårdarna är grönsvarta" ungefär tio gånger och vi är överens om att det kan vara en av de bästa texter som skapats i Göteborg.
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela