King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Inte Så Ball

Publicerad 2012-11-20 08:53:25 i Allmänt,

Nä det är inte så ball att hålla på med datorer. De som gör det kallas ofta för nedsättande uttryck, läs datanörd. Det är också hälsovådligt att hålla på med datorer för man rör sig inget då. Senaste beviset på den här faran är att det kanske vore bra med lite bättre datakunskaper är polisen. Det har så smått börjat gå upp för Kling & Klang AB att de där ungdomarna tydligen säljer knark på nätet och det i en tid då man precis upptäckt hur en mobiltelefon fungerar. Jag förstår att man har problem att fånga skurkar när man inte orkar ta till sig den teknik som faktiskt finns för attgenomföra brott. Då gör man som på alla andra arbetsplatser man gör det man gjorde förr och låter det bli normen och sedan så ser man ner på de som försöker förnya. Det är helt klart ballare att ta en kvarting Kir från en alkis i Vitabergsparken än att spåra en knarklangare online. 
 
William blev glömd på en utflykt på dagis för andra eller tredje gången. Någon misstänker att det kan ha att göra med stora barngrupper. Kodjo Akolors analys är glasklar : "En av de få gånger det var en fördel med att vara den enda färgade ungen i gruppen".
 
Ytterligare någon som höll på att stryka med på grund av besbaringar i vården, den här gången ett barn, kan man läsa om i DN. Samtidigt så vill politikerna i Stockholm utveckla det som kallas det privata alternativet ytterligare, När ska de börja fatta att det inte funkar? Eller det kanske är just det som det gör? Det är väl lite det som är meningen med vården att folk ska få välja. De som är rika kan välja en bra vård medan fattiga, barn och medellösa får vänta på sin tur. 
 
De som klagar på att man spenderar tid på Facebook sluta med det. Hur skulle jag annars fått höra historien om mannen som glömde sina skor på en krog på Södermalm i lördags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela