King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Ytterligare en Sverigedemokrat Has Left The Building

Publicerad 2012-11-29 14:41:39 i Allmänt,

Den stackars rullstolsbundne SD ledamoten blev rånad på öppen gata av två svartmuskiga män, och dessutom blivit nobbad att komma in på jobbet dagen efter. Till råga på allt så nekades han inträde av en person som såg ut som en av de som rånade honom. Klart man blir förbannad. Klart man spottar och kallar personen för gris. Jag har själv arbetat på platser där man behöver kort för att komma in och ifall man glömde kortet så var det ju exakt på det sätt som man reagerade. 
 
Polisanmälan emot de två svartmuskiga skurkarna som rånar rullstolsbundna, inte helt olik tunnelbanemannen, kan dock tas tillbaka då Herr Isovaaras ryggsäck hittats på krogen Grodan, där han blev utkastad ifrån på grund av att han inte kunde uppföra sig (där heller). 
 
Jimmy Åkesson har nolltolerans mot folk som stödjer såna saker som rasism och fascism (tvärtemot partiboken) och har redan kastat ut honom. Han kommer att ersättas inom kort. Det är just det sista som oroar mig. Är det inte de mest välpolerade rasisterna i partiet som fått komma in i riksdagen? Vad kommer in istället? Någon med en egen lokal hemvärnsgrupp. Levi Klausen som vill bevara julafton och fornminnen vore ju i och för sig en frisk fläkt för de görs väldigt lite i de frågorna men eftersom han är före detta nazist kan han få vänta ett tag.
 
Man ska dock inte glömma bort att även det tyska nazistpartiet hade nedgångar i slutet på tjugotalet innan de tog makten 1933. Vi ska inte heller glömma att det ännu finns mängder av Sverigedemokrater i Riksdagen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela