King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Kvalfyllt Kvalspel

Publicerad 2015-05-04 02:04:00 i Fotboll,

Det alltid så nervdallrande kvalspelet är i full gång och Cobran har dessvärre varit inaktiv för länge för att ha hängt med från start, men nu är han med i matchen igen
 
Conference League - Semifinaler

Bristol Rovers - Forest Green Rovers 2-0 (Agg 3-0)
Lines 24:e
Taylor 88:e
Pirates hade med sig en 1-0 seger från onsdagens drabbning på the Lawn i onsdags och inför närmare 11000 åskådare var man oslagbara. Det var helt enkelt inget snack om saken. Nu är Rovers 90 minuter från att bli det första laget på tio år som tar sig tillbaka direkt till ligan. För Forest Green var det här deras bästa säsong någonsin, man slutade 5:a i ligan och blir garanterat att räkna med nästa säsong.
 
 
 
 
Grimsby Town - Eastleigh 3-0 (Agg 5-1)
Palmer 35,71
John-Lewis 44
På Blundell Park i Cleethorpes (ja Grimsby spelar inte i sin hemstad) hade även The Mighty(det var nog ett tag sedan) Sailors en komfortabel eftermiddag då man slog tillbaka nykommlingen Eastleigh Town inför 6300 åskådare. Nu får man alltså åka till Wembley den 17:e maj och möta Bristol Rovers.
 
 
 
 
Kval till Conference League
I den norra ligan så möts Guisley och Chorley i final redan nästa lördag. Smått överraskande kan jag tycka då måde AFC Fylde och Boston United kändes som klart starkare lag.
 
I den södra delen av landet så har Borham Wood besegrat Havant & Waterloowille och får i finalen möta Whitehawk från Brighton. Whitehawk slog rättvist ut tuffa Basingstoke Town med 1-0 på bortaplan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela