King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Erics Framfart På Elitsinglar

Publicerad 2015-01-31 00:56:00 i Dejting, Sex & Samlevnad,

Det är inte med liten framgång som den något excentriske och hyggligt rasistiske, Eric, flyger fram på Elitsinglar. Under den gångna veckan har han fått inte mindre än 36 stycken samtycken till hans profil. Detta, trots att Eric ha en synnerligen nedlåtande syn på fattiga, ickesvenskar och allmänt svaga. Kanske är Eric dejtingens SD? Ju värre han erkänner att han är desto populärare blir han. 
 
Då jag kollar igenom Erics framtida dejter så är det i gemen kvinnor som söker kärlek och har håller familjen högt. Mys och gos är viktigt. I Erics profil så är han noggrann med att påpeka att beröring och dylikt är ganska ointressant, det vill säga om det inte är hans pengar som berör honom.
 
Som ett mindre problem när man Wallraffar på det här sättet så dyker det upp banners som vill att man ska betala. För Eric är det bara småpengar som 990 kronor i månaden så ifall Eric hade velat så hade han enkelt kunnat svara dessa kvinnor men tyvärr så är min vilja att lägga ut pengar för detta väldigt liten. 
 
En ljusning i horisonten är i alla fall att den vämjeliga reklamen har slutat sändas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela