King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Är Du En Elitsingel?

Publicerad 2015-01-18 16:11:00 i Dejting, Sex & Samlevnad,

Vi har ju alla ställt oss den frågan när Erik dyker upp i tv-rutan på kvällarna. Erik, jag kallar honom så eftersom det är ett vanligt hetronamn och väldigt vanligt i största allmänhet, det faktum att det är ett kunganamn gör det säkerligen ännu vanligare i Saltis och Djursholm. Erik är en så kallad elitsingel som är klädd i vitt och beiget. Han sitter i sitt vardagsrum i sin villa och känner sig väldigt avspänd. Stylisten som han använt till att ordna hemmet har också beige och vitt som favoritfärg så det blir lite som att Erik bär camouflage i sitt eget hem. Eftersom Erik, som kan heta något helt annat, gör karriär så har han inte tid att ordna en fru, och stylister kan man ju inte hyra in hur som helst, så därför är han med på Elitsingel.se. Det har hänt, att när Erik känt sig vågad, så har han slumsurfat på Match och Mötesplatsen men där kan man inte exkludera kvinnor som har årsinkomst under 950 000 så det blir så mycket sorterande och det vill varken Erik eller hans sekreterare hålla på med.
 
Reklamen ska ju få en att vilja köpa, vilja konsumera och den ska få oss att må bra när vi ser något på TV. När jag ser Erik så känner jag mig sorgsen. Han sitter ensam hemma i sin 15 rumsvilla och vill så gärna träffa någon ren kvinna, inte som de där escortflickorna från Vitryssland, som hans kontakt Sergej ibland skickar hem till honom, som tack för att han ibland tvättar en del pengar åt honom på börsen. Nej Erik vill så gärna träffa någon riktig kvinna. En som han inte spottar i ansiktet eller skriker "jävla hora" åt när han får utlösning. Trots att han är så rik och enbart äger vita vaser, som står fin uppradade i bokhyllan så har han inte träffat någon, och tydligen har inte sajten hjälpt eftersom han varit medlem sedan 2005.
 
Skulle det hjälpa om han träffade Pernilla? Hon gör också reklam för den här sajten och hon har en årsinkomst på över 950 000 på grund av att hon får ett rikligt tilltaget underhåll efter sitt äktenskap med Ulrik. Pernilla är något så ovanligt som en vågad Elitsingel, för hon bär en blå klänning. Självklart bär hon pärlhalsband trots att det är en vanlig onsdagförmiddag. Hennes äktenskap med Ulrik fungerade aldrig riktigt för Pernilla, eller Nilla, som hennes väninnor Blancheflor, Felicia och Rippan brukar kalla henne. Ulrik tyckte att hon var kall och blev irriterad när hon alltid skulle använda handsprit när hon skulle vidröra hans könsorgan. Han tyckte att det sved och var avtändande eftersom hon ibland var tvungen att sprita händerna fyra fem gånger under ett vanligt åttaminuterssamlag. 
 
Nu är i alla fall Nilla redo för ett nytt äktenskap och kanske till och med skaffa barn, så länge det sker via insemination och på ett sjukhus som hennes pappa äger. Kanske skulle hon träffa Erik? För man kan nästan vara säker på att Erik har en förpackning gummihandskar i sängbordslådan. Jag tror inte Pernilla skulle skaffa några andra vaser än vita ifall de skulle dela bohag. En kvinna som tidigare varit hemma hos Erik hade med sig en blå vas och den kastade han när hon gått, och blockade henne på nätet. Det var sista gången som han gick på dejt med någon som inte bor i centrala Stockholm, Östermalm eller Saltsjöbaden. Slödder från Södermalm är både opålitliga och oftast uppkomlingar, för pengar ska inte tjänas, de ska ärvas.
 
Pernilla skulle aldrig göra så. Hon skulle köpa vita vaser. Låta sig insemineras och troligen låta Erik ha sex med henne en gång i kvartalet, kanske oftare till och med. Bara han accepterar det där med handspriten.
 
Så nu vet ni lite om bakgrunderna till Elitsinglar.se och varför just ni ska springa till stationen och kliva på det tåget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela