King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Doug Flyttar Hem

Publicerad 2014-02-12 09:05:00 i Fotboll,

Som fotbollsintresserad så är det tråkigt att se mitt projekt i Welling gå om intet. The Wings som klubben kallas, har aldrig kompat Paul McCartney men är en klubb som figurerar i Conference League eller divisionerna under. Det var där jag hittade honom en svensk 20 åring som var på lån från Exeter City. Givetvis så följer man ju en sån kille lite grann. Det blir kul att se om han kan ta sig den vägen uppåt i karriären.
 
 
 
Nu har Doug varit bosatt i England sedan tioårsåldern, något som inte har med att han var bra i fotboll att göra, men han har spelat för både Queens Park Rangers och Readings akademier och därefter i Aldershot och Exeter. Det är en spännande karriär att följa. Det borde finnas fler spelare som väljer ett äventyr i England än stannar hemma i Sverige kan jag känna, eller i andra länder också för den delen. Det är ju fullt möjligt nuförtiden.
 
Men nu flyttar Doug hem till Sverige för spel i Superettan då hans klubb inte har pengar att ge honom ett bra kontrakt och att han fått ett anbud från Östersund. ÖFK verkar vara en av de mest inovativa klubbarna i seriesystemet för närvarande. De har på kort tid skaffat sig en hygglig hemmapublik, de har ett intressant projekt i Afrika och de verkar ha goda kontakter i England. Doug Bergström är inte den enda spelaren från Exeter som spelar i klubben. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela