King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Påsk

Publicerad 2013-03-28 11:44:20 i Allmänt,

Påsken är som alltid en fantastisk tid på året. Alla är lediga och numera går ingen i kyrkan hela helgen, liksom att vi slipper sorgemusik hela fredagen. 
 
Jag lever för närvarande med en rumskamrat som oavbrutet försöker bryta sig ut genom ytterdörren varje natt mellan två och fyra. Ett rätt plågsamt samliv ska medges men vi gillar ju vår lille hårige vän, 
 
I samma ögonblick som alla twittrar, flickrar, facebookar och tjattrar om att Hammarby-Stockholms Stolthet ska spela en träningsmatch mot Paris SG. Hett som i helvetet. Ett av de största lagen i europa kommer till Nya Söderstadion aka Telebolag Med Både Dålig Täckning Och Dålig Support Arena. En stekhet match på knivseggen med vår största fotbollstjärna genom tiderna. Sen lugnar man ner sig lite och mins tillbaka på Sverige-Brasilien förra sommaren och tänker att det kommer alltså att bli så, fast det är sämre spelare då ett lag från den näst bästa serien i Sverige möter ett av de bästa lagen i Frankrike som är rankat som en rätt beskedlig liga. Vi lägger till vänskapsaspekten och det faktum att Zlatan kanske kliver av i paus så har vi kanske menyn klar för oss. Frågan är om man ska betala 940 svenska riksdaler för att se eländet? För att stötta Hammarby? Absolut, men nu är det inte ett Hammarbyevent utan det är alltså Tele2 som arrangerar detta och inga penar går till Bajen så då blir det ännu mindre intressant. En talesperson för arrangören tror att de ska locka många som inte varit på fotboll tidigare, något som är utmärkt då man höjer försäljning av klapphattar och peruker i grönt och vitt. Som fotbollsmatch kan den likställas med en landskamp ungefär, dvs helt ointressant och mest ett ställe att ta vägen till med firman eller möhippan. 
 
 
Om vi återgår till påskhelgen så blir det ändå en hel del idrott då Hammarby faktiskt spelar sin sista träningsmatch mot HJK Helsigfors på Söderstadion på söndag. Frivillig entré, något som Keegan inte tänker lägga, men han hänger på ändå.
 
 
På måndagen blir det kvalspektakel i Nybodahallen aka Nya Tyresöhallen, mot Höör som visserligen åkte på spö med sex bollar i första, men säkert är taggade inför returen. Det kommer att vara fullspikat, något annat är otänkbart. Matchen spelas 15:00 på grund av att de snåla skåningarna inte ville betala för hotellrum och istället ska sätta sig i en buss klockan fem på morgonen. Nu ska det bli åka av och 800 personer ska skrämma slag på snapphanarna. Missa inte detta. Det är bortsett från TFF´s damlagsmatcher det mest publikdragande idrottsevenemanget i Tyresö.
 
http://www.tyresohandboll.se/tyreso-handboll-vann-forsta-mot-hoor-h65-pa-bortaplan/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela