King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Stackars Stackars

Publicerad 2013-06-26 09:18:54 i Allmänt,

Claes Ljung generaldirektör, 63 år och har innehaft ett antal mäktiga positioner i det svenska samhället. Clabbe tjänar drygt 100K i månadslön och blev utnämd till generaldirektör för kammarkollegiet av självaste Görna Persson, partivän och privatvän, som sig bör i den politiska världen självklart.
 
Clabbe har byggt en stor lada på landet på 29 kvadratmeter för detta behöver vanliga personer bygglov. Clabbe fixade det genom att snacka med en polare som var ordförande i byggnadsnämnden. Han åkte hem till honom och löste problemet live. Som gamla sossepolare så löstes det givetvis också.
 
Tyvärr så blev det maktskifte och den nya ordföranden i byggnadsnämnden hade den stora fräckheten att kräva bygglov av en som var BFF med Göran Persson. Nu vill de dessutom att han ska riva huset. 
 
Då berättar Clabbe om hur kränkande han blivit behandlad i både domstol och media. Han anser sig också diskriminerad. Problematiken med väldigt rika människor med mycket makt och den svåra diskriminering de utsätts för har ju varit ett stort problem länge. Det är därför som redaktionen tror att nästa ställe de börjar elda bilar på är Djursholm.
 
Claes Ljung borde fan i mig stå i skamvrån. Att utnyttja sin maktposition och sedan spela offer när man synar hans maktmissbruk är jävligt illa. Ingen person som sossepartiet ska ha med sig i sin verktygslåda inför nästa val, dvs om man vill vinna.

Kommentarer

Postat av: Flinckensteiner

Publicerad 2013-06-26 12:44:24

Det är en fin gammal sed det där. Att klia varandra på ryggen. Borgarbrackar eller Betongsossar har ingen betydelse. Man kliar dock bara sina egna kompisar. Om någon på andra sidan skranket gör fel är man snabbt där och sätter käppar i första bästa hjul, likt grabbgängen gjorde när jag var barn på 70-talet. Då var det dock gård- och inte partitillhörighet som var vattendelare. Inget nytt under solen alltså.

Postat av: King Cobra

Publicerad 2013-06-26 21:43:25

Sant så sant, men det gör det ju inte mindre märkligt. Någon gång måste väl det hända när folk känner att de kan göra vad fan de vill för att de är så rika och maktfullkomliga. Det skulle vara intressant att veta när det händer i en persons liv.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela