King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Dinosauriedans

Publicerad 2013-06-29 11:39:05 i Allmänt,

Nu dök den upp igen. Annonsen för Hans Edlers jubileum. Jag vill minnas att han var någon form av musiker på 60-talet. Med jämna mellanrum firar han jubileum och då tillsammans med en uppsjö av andra musiker av obskyrt slag.
 
 
 
 
Förutom ständigt rockande Trio Me Bumba och Little Gerhard(79år) så kommer Rock Nalle från Danmark, Leffe Carlsson och Gunnar Kinch. Nu känns det som att jag ska googla hela detta evenemang. Det ska tilläggas för de som känner att de måste se detta jubileum så är det inte hela Trio Me Bumba utan Trio Me Bumba "Lindqvist", vad det nu innebär. 
 
Jag vill minnas att jag sett på det här på Öppna Kanalen för rätt länge sedan men då var det bara Edler som sjöng gamla covers, men även detta var ett jubileum. Ett ruggigt ostigt programmen, visst de är i samma ålder som Rolling Stones, de är aktiva seniorer men rockar de verkligen fortfarande?
 
Denna gång ansluter även Uffe Neidermar och då blir det ju som alltid "Häng med på party slit dig och kom loss."
 
Jubileumet ska enbart göras 200 gånger så det gäller att vara snabb om man vill ha biljett (530:- med mat) och då får man även se Rock Prinsen Leif Carlsson. Han utsågs till detta i nådens år 1972, men är nu en distingerad folpensionär.
 
 
 
När ni ha skrockat färdigt över detta med dinosauriedanser så kan ni betänka att Hans Edler spelade in den första svenska synthplattan redan 1969. Givetvis floppade den men han var ändå femton år före Luntans Lakejer och Adolphsson & Falk. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela