King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Skojsiga Videos

Publicerad 2013-01-31 21:05:38 i

Americas Funniest Videos är i sina bästa stunder rätt kul, något som man på TV4 beslöt sig att slå mynt av. På produktionsavdelningen samlades alla de vassaste på TV4, alltså de som givit oss program som 112, Speeders och Iceroad Truckers, för en brainstorm. Huvudfrågan var hur gör vi det här på svenska? Svaret var enkelt.
- Alla vill vara på TV så låt folk skicka in bara så löser det sig, Jens som var chef och kä'nde Peter Settman.
- Du Johan du ringer till amerika och frågar ifall de har något som var så dåligt att det inte fick vara med i prgrammet.
- Det borde man ju dessutom få billigt. Tänkte Carl som var den skarpaste killen i gänget.
- Leonard Eek! utropade Clarence. Tror ni han är ledig?
- Bra tänk där men han har inte setts till sedan han gjorde Magnus & Brasse -81.
- Den enda som är adekvat i det här programmet är Martin Tuhlin, sa Johan barskt.
- Du menar Timmel? Sa Carl
- Ja så heter han nog, fyllde Jens i.
- Men har inte han redan 4 byggshower, plus alla insamlingsgalor som vi kör här på helgerna? Det var Clarence som alltid skulle försvåra allt genom att hitta fel på idéerna.
- Jo sen har han väl Bingolotto också? sa Carl.
- Nej det är Lotta Engberg, sa Clarence.
- Hon är väl på avgiftning tror jag. Ska kolla med HR, sa Jens lite för att återta rodret. Den där jävla Carl verkar alltid försöka ta åt sig av äran för alla bra idéer.
- Det får bli Timell. Det är den enda som vi har som både är nykter och tillgänglig. Han är ju dessutom rolig så det förslår.Vi ordnar så att någon skriver ett roligt manus så han kan stå och prata mellan filmerna.
Så gick det förmodligen till när landets i särklass sämsta TV program genom tiderna skapades i tankesmedjan på Gärdet. Inte ens sådana lågvattenmärken som Tutti Frutti, Fräcka Fredag eller Bonde Söker Fru är jämförbara. Väl medveten om att det bara är att stänga av så vill man ju ändå ibland se klart en sån här grej, speciellt som man funderar över hur en grej som är lite halvkul att se på i amerikansk tappning kan totalhaverera när den görs på svenska. Varför visar de bara filmer med barn som kladdar med mat? Varför är Timell så grå både i håret och klädsel. Sedan slår det mig. Jag klagar ju alltid över hur mycket reklam det är på TV4 så att jag nästan aldrig ser den kanalen, och här sitter jag framför ett program där jag bönar och ber om reklampaus, för att minska pinan. 
 
Kanske har de ändå slagit huvudet på spiken där i tankesmedjan på Gärdet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela