King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Snickarn 50 - Grattis!

Publicerad 2013-02-07 14:43:42 i

Idag firar vi en 50 årsjubilar och hans namn är snickarn. Att Snickarn blivit 50 känns overkligt, inte på grund av hans leverne utan mer för att man själv bara är några år yngre och snart ska fylla detsamma, även om det är rätt långt dit. Fördelen för Snickarns egna 50 årsfirande är ju att han redan som ung man bytte frisyr till först Charlie Rivel frisyr, eller så kallad krans. Har man under 30 års tid haft samma frisyr som vilken förtidspensionär som helst, så är man troligtvis bättre förberedd. 
 
 
50 år är värt ett stort HURRA och hoppas att din dag blir så bra som du hoppas. Du har under många år varit en god vän som man alltid har kunnat lita på. Att du emellanåt dricker ölmärket Kung till frukost har mindre betydelse det finns en tid och plats för allt, även för Kung. Idag är det DU som är kung och jag hoppas att du får den behandlingen också.
 
 
En milstolpe i ett liv som innehållit mångder av minnesvärda situationer och det vore givetvis helt fel att nämna dem här i offentlighetens ljus då det skulle förstöra dina memoarer, och troligen rendera en stämning från Bonniers. Den enorma mängd minnen vi delar sparar vi på till en annan gång.
 
En sann fotbollsentusiast kan ni här observera
Han kan gärna några lakan spendera 
För att i England se West Ham i match briljera
Och på puben med glada vänner, och ett gals Kung pokulera
 
ETT STORT GRATTIS VÄNNEN

Kommentarer

Postat av: snickarn

Publicerad 2013-02-07 16:56:35

tack min gode vän.puss på dig

Svar: Jamen varsego
Niklas Wennergren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela