King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Grymma Namn På Fotbollsspelare

Publicerad 2013-02-04 08:22:00 i Fotboll,

Vi har ju förflyttat fotbollen från den här sidan men en lättare artikel om spelare med riktigt tuffa namn kan väl vara på sin plats.
I slutet på 90-talet startade den Seychelliske bolltrollaren Johnny Moustache sin karriär i Ascot United, en klubb han förblev trogen karriären igenom. Har tyvärr ingen bild på Johnny men man får förutsätta att han hade en hygglig snorbroms.
Mannen på bilden lystrar till namnet Fiston Kuku och han är numera free agent efter många år i de franska gärdsgårdserierna. Behöver ni en forward så ring Fiston
 
En av de bästa rubriker som brasilianska tidningar någonsin har skrivit är tack vare mannen nedan.
.
Fucks Off To Benfica var rubriken när Palmeiras mittback, Argelico Fucks, skrev på för den portugisiska toppklubben. Sedan så fanns det ju ett par tyskar som hett Fuchs vilket även det var kul, men inte lika kul som Kuntz
 
Steve Death (nedan) stod i mål i Reading på 70-talet och har fortfarande rekordet för längst hållda nolla i klubben.
 
 
Danger Fourpence är en Zimbabwisk försvarare som spelade i CAPS Utd FC tillsammans med Clever Muzuva, Raymond Undi, Blessing Makunike, Marvel Samaneka, Heavens Chinyama, Givemore Manuella, Gift Makolonio, Method Mwanyazi, Limited Chicafa and Zambian Laughter Chilembe. Säkerligen den starelva som haft snyggast namn ever.
 
Daniel Killer spelade VM med Argentina 1978 och var väldigt populär som samlarbild, medan många skulle drömma om att para ihop den schweiziske forwarden Andre Muff med skotten Danny Diver, frågan är ifall de hade gjort succé ifall Quim hade stått i målet. Den portugisiske Benfica keepern spelade till och med i landslaget.
 

 
En stor favorit i såna här sammanhang är ändå den algeriske landslagspelare Ars Bandeet liksom den östtyske stjärnan från 70-talet Ralf Minge. Med dem båda så har man täckt alla flanker liksom.
 
Prince Polley var en storstjärna i den holländska ligan på 90-talet och spelade landskamper för Ghana. 
 
Fem landskamper blev det för Harry Daft, en som lagkapten Kapten Daft är ju grymt kul nästan lika kul som när jag själv tränade ett pojklag i Tyresö och gav kaptensbindeln till Simon Krook i den sista matchen, något jag hade trånat efter hela säsongen.
 
Den före detta Kaiserslautenspelaren Wolfgang Wolf, blev på ädre dar tränare i Wolfsburg.
 
 

Kommentarer

Postat av: snickarjäveln

Publicerad 2013-02-04 22:40:15

vad hände med örebrospelarna okuka och langballe

Svar: Jag fick ju inte med dem, däremot var det nära att Lagerback kom med, Det får väl bli fler delar,,,
Niklas Wennergren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela