King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Fortsätter På Pusshuliganen

Publicerad 2013-02-07 14:14:08 i Allmänt,

Om man ska fortsätta med den så kallade pusshuliganismen så kommer det givetvis inte att gå obemärkt förbi, en av sidans frekventa läsare Anders i Sigtuna var på plats för programförsäljning något som var svårare än man skulle kunna tro för övrigt. De flesta har ju köpt ett program någon gång. En person med en väska ropar "program" lite som en 40-talets tidningsgosse, man halar upp en 20:a och sedan så överräcks programmet. Arbetet bakom för nämnda försäljare är dock betydligt tuffare. Min källa berättar om ändlösa hissresor i innandömet av Friends Arena, om långa samtal med vakter angående var försljningen kan tänkas äga rum, ett par turer till olika etage för ännu felr samtal med andra vakter. Tänk på det nästa gång du köper ett program.
 
Då det gäller pusshuliganen så kommer han antagligen inte få något straff då det kommer att vara omöjligt att identifiera honom och Stockholmsploisen kommer med stor sannolikhet att ha lagt ner ärendet före fredageftermiddag. Däremot så kommer troligen UEFA/FIFA utmäta någon form av straff. Ett troligt straff kan vara att man inte anser att Friendes Arena ska arrangera de internationella cupfinaler som de har ansökt om att få till staden. Inte så underligt utan mer ett konstaterande att de som driver arenan kanske inte är mogna för att ta emot åskådare från lag som exempelvis Chelsea eller Manchester United. De åskådare är betydligt ruffigare att ha att göra med i jämförelse med de som går på svenska landskamper som oftast är direktörer från näringslivet och deras anställda, gärna iförda blågula peruker alternativt mössa med två händer som klappar om man drar i ett snöre. Att få hit ICF, vilket skulle innebära att West Ham någon gång vann något, skulle vara som att kasta in de värsta eleverna från Sigtunagymnasiet på en Montessoriförskola. 
 
 
Det kan ju vara så att det är som man säger på SL, att det är lite inkörningsproblem när man för elfte gången har hittat på ett system som gör det ännu svårare för resenärerna. Det hade ju kanske varit klokt att åtminstone anställa några personer från de som tidigare arrangerade matcher på Råsunda. Det är visserligen bara en liten idé, men kanske kan man ha lite användning för några nyckelpersoner som har varit på fotboll förr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela