King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Alla Hjärtans Dag

Publicerad 2013-02-14 11:12:38 i Allmänt,

Idag är det alla hjärtans dag så Cobran skickar sina ömhetsbetygelser till Josef Pujol som avgjorde för Hammarby mot serieledande GUIF igår. Givetvis i sista minuten. Vilket äss. Han är dock inte släkt med krullskallen i Barcelona men två vinnarskallar icke desto mindre.
 
Kostölden i Sörmland är på väg att klaras upp. Stölden av 68 kossor har varit en följetong i SvT´s Veckans Brott och polisen la ner den, sura på GW som sågade dem och sa att det var odugligt polisarbete, för att dagen efter återupptas. Denna gång med "riktiga" poliser enligt GW. Nu har man anhållit bonden för bedrägeri något som faktiskt var vårt TV-soffetips. Sonen påpekade att han(bonden) inte var så villig att intervjuas vilket var misstänkt. Duktig iaktagelse min käre Watson, men det kommer dröja innan du överglänser Dr Holmes.
Kossor har ju varit lite av veckans djur. De har ju även blivit borttagna från arbetet som lasagnefyllning och ersatts av Brunte. Visst ska man veta vad man har i maten något annat är otänkbart, men att folk blir upprörda, är det för att hästar är gosiga? Då anser jag att de träffat fel kor. De kor som jag genom åren räknat in i min personliga vänskapskrets har varit synnerligen trivsamma varelser och dessutom mycket långsammare än de lömska hästarna. Betänk även att då vi månniskor tidigare dragit ut i krig så har vi använt oss av hästar i första hand. Nåstan inga arméer har varit utrustade med kor. Ett fredligt djur som inte har några fiender med andra ord. Hästar däremot har inte bara ett trackrecord av 3000 år i strid de har numera övergått i den ekonomiska brottsligheten och specialiserat sig på spel och dobbel. Många människor har blivit blåsta av en så kallad säker häst och spelat bort miljonbelopp på detta. Återigen är det den onda kombon häst/månniska som skapar problem. Kossorna lutar sig tillbaka och softar, lite som djurvärldens hip hopare väser de fram ett "chill man" och tuggar vidare, inte helt olikt Jay Z på trappan till ett hus i Brooklyn. 
En kul detalj fann jag då jag sökte efter bilder och googlade kossor och hittade Blondinbella.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela