King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Morgonfunderingar

Publicerad 2013-12-08 13:16:00 i Allmänt,

Det finns saker som man undrar lite över så här på veckans sista dag. Inte för att jag följer Elitserien så noga men man vill ju gärna veta vilken hockeyspelare som åkte omkring och gjorde nazisthälsning när han gjorde mål. Missat det helt, men nyfiken på hur långt straffet blev.
 
Varför ska katten gå på lådan så fort man sätter sig med en kopp kaffe? Vet han att det luktar ut till köket? Och varför så måste han gå ut oftare när det är minus tio än på sommaren?
 
Farsoten med personer som skriver ett Facebookinlägg och avslutar med frasen: "frågor på det" sprider sig allt mer. "Tog Lisa till dagis. Frågor på det." "Ska åka till Friends Arena och beundra gräsmattan. Frågor på det". "Ser  på TV. Frågor på det" Vad menas egentligen med detta? 
A. De vill ha frågor angående sitt besök på daghemmet Marulken samma morgon?
B. De vill inte ha frågor på detta utan mer visa hur självklart det är?
C. De är övertygade om att de har uppfunnit en unik, så kallad catch phrase?
D. Eller är det Ernst Billgrens fans som rockar loss med titeln på hans bok?
 
Hur gör man en berömd Gin & Tonic? Det är två ingredienser och en fruktskiva, hur blir det på något sätt berömt. En drink som 80% av alla gillar, visst men har det inte gått lite för långt i snobberiet när man påstår (DN) att en bara har en berömd eller omtalad form av drinken? Eller så har jag missat något?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela