King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Länge Leve Centern

Publicerad 2012-09-16 11:25:00 i Allmänt,

Jag har ingen personlig vän som röstar på Centerpartiet. Jag anser också att centern är närmare högerextrema än vad Arbetarpartiet Moderaterna är. Jag bli även rätt förbannad när jag ser Stefan Hanna i Debatt på TV. Inte för att han har två förnamn men för att karln är en person som vill inskränka yttrandefriheten för oss svenskar. 
 
Okej det är väl inte den första politiker i världshistorien som har satt sina pengar i olja, men inte ens George Bush fösökte sätta munkavle på den fria journalistiken.
 
"Visst skall Sverige fortsätta att stötta demokratiutvecklingen i världen. Det skall dock vara svenska folkvalda som skall bestämma vilka länder vi fokuserar på. Det kan inte vara upp till enskilda svenskar att själva bestämma var på jorden de vill utmana lokala makter om vi skattebetalare skall stå för notan att försöka få dem fria. Svenska folket och dess regering har satsat mycket pengar och tid på att få dem fria. Vi borde få tillbaka pengar från royalties på framtida böcker och filmer!" Skriver Centerpartisten Stefan Hanna på sin blogg.
 
Jag anser, till skillnad från Stefan Hanna,att våra journalister ska fortsätta försöka granska korrupta regimer och företag även om det kostar oss skattepengar, Stefan anser att det som ska granskas ska vara bestämt av regeringen. Hur nära är vi då själva att hamna i en egen korrupt regim? Givetvis är det obehagligt för en utrikesminister som tidigare haft affärer med ett företag som jobbar hårt i ett område där man sysslar med folkmord. Hade vi då haft ett medel att förhindra sådant, som Hanna faktiskt föreslår, så kan man ju även fortsättningsvis förhindra journalister eller annat löst folk att försöka stoppa exempelvis korrupta kommunstyrelser så som i Solna exempelvis.
 
Sveriges regering har enligt min uppfattninga gjort ganska lite för att få Schibbye/Persson frigivna och mycket smutskastning angående deras politiska uppfattningar har figurerat i media och / eller ifall de ens var riktiga journalister. De är svenska medborgare och har tagits till fånga av en korrupt regim och då bör man som svensk få stöd från regeringen istället för att ifrågasättas. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela