King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Play Off Nirvana

Publicerad 2012-05-15 01:53:29 i Fotboll,

Allt händer och det sker snabbt nu. Ikväll så tog sig Sheffield United till finalen på Wembley genom att knappt slå Stevanage Boro på hemmaplan. Porter nickade in matchens enda mål i 85:e minuten och hela ruffiga staden Sheffield går i taket. Det kan ju bli så att båda lagen i stan blir promoverade. Nästan 22 000 åskådare såg matchen och tappra Boro får nöja sig med att ha gått genom två serier på två år, att de skulle blivit uppflyttade för tredje säsongen på raken hade väl nästan varit för bra.
Nuneaton kvalifiecerade sig i söndags för nästa års Conference efter en knapp 1-0 seger borta mot Gainsborough Trinity. Även Dartford FC är klara för spel i femman nästa säsong då även de vann med 1-0 hemma mot Welling.
Idag så ska Hudersfield Town slå vakt om sin 2-0 ledning hemma mot MK Dons. Kommer nog att gå vägen och på onsdag så ska Crewe Alexandra försöka hålla tätt emot ett taggat Southend United. Cobran kommer att vara på plats för att rapportera live från staden. Kan redan nu meddela att Cameron Belford, Räkornas rätt kassa keeper är klar för spel. Det bådar ju gott. Har bokat in mig på riktigt hyggligt hotell i staden, nära hamnen. Klockan tre så tar vi oss en bägare på The Alex som smakfullt nog ligger på Alexandra Street. På gång avstånd från Roots Hall, men jag ska redan imorgon försöka ta mig in på arenan för lite arenapornografi.
På lördag så spelar Brimingham City mot West Ham United på Wembley i kvalfinalen till Premier League, kan bli fullsatt. Senare så går ju Champions League finalen och vi hejar väl på Bayern M eller? Söndagen är även den bokad på Wembely för kvalfinalen till Division 4 mellan Luton Town och York City. Kan bli magiska matcher. Man undrar lite när Svenska Fotbollförbundet ska haka på den här grejen, fast de kan ha fullt upp med att gräva ner Svenska Cupen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela