King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Blandad Kompott

Publicerad 2012-05-13 19:36:49 i Fotboll,

Är det någon mer än jag som är less på ännu en journalist som gör scoopet att Hammarby spelar organiserad fotboll. Det har de gjort till och från sedan Bengt Perssons tid. Den här gången är det den smådryge Göteborgaren Stefan Thylin som har ”upptäckt” att Greg Berhalter givit laget organsation och stadga. Att spelarna är starkare än tidigare och att de har en riktigt tränare i år (även om jag var skeptisk till att anlita en jänkare med meriter från holländska division 3) inte två roliga grabbar som gärna hoppar in själva. Inte en juniortränare. Utan en seriös och stark ledare verkar det som. Tror också att det är viktigt att man inte är ”insyltat” om man ska hålla på i Bajen, det har en tendens att bli lite för mycket ”Tjena” mellan varven. Om Blomqvist varit lite mer driven så hade han sagt  till Castro att han skulle skärpa sig och få bitarna på plats, tror att de sa till honom att han var himla bra och bara hade lite otur, och att han var jättelovande.

Tyresö FF har skaffat en ny hemsida, jättesnygg faktiskt, och lätthanterlig. Mycket bra så nu har herrlaget ännu ett ställe att inte skriva någonting på. Dock så kom det ett matchreferat från senaste matchen och jag lägger ut hela på Cobrans blogg:

”Tre fasta situationer avgjorde torsdagens möte med IFK Haninge Brandbergen. Trots ledning två gånger vänder gästerna och vinner till slut matchen med 3-4 (2-2).Tyresös mål gjordes av Jimmy Fougner, Sebastian Egli och Ruan Carlos Da Silva.” Det förklarar egentligen alla sju målen.

Att man faktiskt väljer att spela sina matcher klockan åtta på fredagkvällarna är väl ungefär liktydigt med att spika igen sin egen kista från insidan. Vem fan går och tittar på fotboll på en fredagkväll, om det inte är lov eller något liknande.

 

Det har startat bra för TFF med fem poäng på fyra matcher, vilket gör att de håller sig över nedflyttningsstrecket. Jättefarliga Bagarmossen skuggar dock tillsammans med Juventus IF, ett kompislag från Västerås.

På måndag är det derby i bygden då BK Saturnus möter Hanvikens SK på Trollbäckens IP. Matchstart 20:00. Kan bli en svettig match för ungtupparna i HSK som verkar ha toppat formen rejält inför drabbningen. BK Saturnus leder serien och kommer att spela med det lugn som det anstår en gamling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela