King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Billiga Poänger

Publicerad 2012-05-05 11:57:53 i Allmänt,

 

 

I det mediala Sverige så pågår en kamp mellan DN (Croneman) och TV4 (Niklas Wikegård). Croneman har undrat ifall TV4 står bakom hans medeltida kvinnosyn. Det har man givetvis inte svarat på, för man gör ju aldrig så längre, man svarar med att man inte står i givakt för Croneman. Det var ju inte riktigt det som frågan handlade om. Eftersom jag inte ser på hockey-VM så skiter jag faktiskt i vad, men det som oroar är de mejl som kommit till redaktionen där man gång efter annan hävdar att man är en riktig svensk ifall man tycker som Wikegård, det är det naturliga sättet att behandla en kvinna och så vidare. För helvete jag är en riktig svensk, varför tror alltid de där Jimmy Åkessonkopiorna att just de är de som representerar Sverige.

 

En som inte kommer att representera Sverige är vår statsminister Fred. Han tar avstånd från politiken som Ukraina driver mot oliktänkande. Rätt tänkt, om det inte varit så att han ändå inte tänkt att åka från början. Då blir det istället ytterligare en i raden av pinsamma framträdanden för Fred. Vi inom borgerligheten ställer oss på de förtrycktas sida, precis som när vi avskaffade apartheid, såg till att kvinnor fick rösträtt och likaså att låginkomsttagare fick rösträtt. Nu ställer sig Fredrik upp för de svaga, i solidaritetens tecken. Ärligt talat så kan man inte bojkotta något som man inte tänkt närvara vid? Det är ju som att bojkotta glass när man är laktosintollerant.

 

Återigen så har datasnillena på Fotbollsförbundet slagit sina kloka huvuden ihop och gjort en hemsida som om möjligt är ännu sämre än den förra. Att man på förbundet har gott om tid att sitta och klicka runt på internet försvarar inte att vi vanliga medborgare ska behöva klicka 15 gånger för att komma fram till Division 2 Västra Svealand. Uttrycket ”…är bara ett klick bort.” existerar inte i Solna. Stockholms Fotbollsförbund har inte utvecklat sin hemsida på tio år under devisen, vi gjorde en halvdålig sida senast, låt oss inte försämra den. Bra tänkt ta efter det eller så kan man titta på effektiva sidor som Football365, BBC eller Soccernet, för att ta några exempel och göra något liknande. Kanske är det så att en stor datanation ”kan själv” och inte vill ta råd och intryck från småhandlare i andra länder. Till och med Svenska Spel har numera en funktionell sida även om appen är fullkomligt värdelös. Svenska FF´s app har inte ens en möjlighet att se vilka matcher som spelas samma dag, fast det kanske inte är viktigt? Borde inte klubbarna ställa lite högre krav på sitt förbund att klara av att göra en väl fungerande reklamportal för fotbollen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela