King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Lördagmorgon

Publicerad 2012-03-10 10:58:03 i Allmänt,

Vår rättfärdiga och moraliska väktare, försvarsminister Sten Tolgfors, har tunga dagar. Inte nog med att han som på god allianspolitiskmanér blålsjög för media. Något som fungerat bra i det här landet sedan övertagandet 2006. Jag tror alltså att Sten Tolgfors, har varit medveten om att vi bygger en vapenfabrik i en av världens hårdaste diktaturer. Enlig dagens DN så berättar han att han uttalat sig formellt rätt, om detta är på grund av att han har läst för många Guillouromaner, och är tyngd av sekretess, eller något annat framgår inte. Uppenbarligen så har även Reinfeldt känt till försvarsministerns förehavande men han valde istället att gå ut med sin skilsmässa, kanske för att lägga ut dimridåer i media. Tyvärr så var det mest kvällspressen som hakade på den biten och de griniga seriösa medierna ville tydligen fortfarande veta mer om Saudiarabienaffären. Attans. Råttorna börjar lämna skeppet. De heliga Kristdemokraterna har haft fullt upp med att jaga homofiler, så att de inte förökar sig och har inte varit insatta i frågan, medan Fp och deras ende medlem Janne håller på med att dra ur de sista skruvarna ur den kommunala skolan så han kan väl knappast lastas han heller.

När det ändå går dåligt så går Jan Björklund ut med och medger att man misslyckats med ungdomsarbetslösheten, något som de flesta känt till rätt länge. Fast har han det egentligen? Var det inte billigare arbetskraft som efterstävades, som i Kina ungefär, och då är väl så kallade ungdomslöner, som man föreslagit i Sollentuna, en god idé? Uteliggarlöner kan vara nästa steg.

Samtidigt i en annan del av Köping så friar Vårdföretagens Etiska Råd, polarna på Carema och fastslår att de möjligen förtjänar klander men inte gjort något som inom vården anses som oetiskt. Tagit statliga pengar och för dem utanför landets gränser för beskattning alltså. Det skulle vara intressant att kolla vad deras etikproklamation innehöll.

 

Mitt tips är att vi om ett par veckor sitter kvar med samma folk i regeringen och att vi då glömt allt för att det är ju så det går till nu. Om man bortser från Tobleroneaffären så har vi rätt kort minne då det gäller politikers förehavanden.

 

 

En annan sak som jag tänkt på är att smeknamn med som innehåller ordet ”med” är på väg att försvinna, alltså typ Kalle med armen, Kurre med tummen, Stickan med tummen, Lasse med benet, det borde det rådas bot på i samhället istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela