King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Now You´re Gone…

Publicerad 2012-01-25 12:39:54 i Allmänt,

 

..som Whitesnake så mycket riktigt uttryckte det hela. Det har varit Håkan fritt i landet i något dygn nu och det händer väldigt lite. Ja det har ju tillfrågats cirka 97 socialdemokrater ifall de vill vara partiledare men hittills har ingen nappat. Då de tillfrågade Håkan så var han val nummer fem. Nu kommer det alltså att dyka upp en ännu lägre rankad person som ska ta över rodret och styra partiet till nya höjder. Kanske kan det rent av bli 30 procent igen, men då måste man nog hitta någon med lite mer karisma än Thomas Östros. Först tänker jag Bodström eftersom han är en bra talare och förståelig, sen tänker jag Pagrotski för han är ju en väldigt positiv person, även om han är lite kort i rocken. Det är ju det som tydligen talat emot Håkan, han fick inte tid att växa i skorna / kavajen. Det som ser mest tilltalande ut för tillfället är den lönnfete komikern och göteborgaren Claes Malmberg. Vad kan man egentligen avslöja om honom? Han har ju redan erkänt allt från svartjobb till superi och knarkande så där skulle man nog slippa en hel del skandaler.

Jag kommer inte sakna Håkan, han var som en division tre spelare i ett allsvenskt lag, men det som förbryllar är hur svårt det verkar att finna någon som törs ta jobbet.  Det är svårt och tufft att matcha Real Madrid också, men det är ju sällan som någon tackar nej ifall de får chansen. Fast sossarna kanske inte ska jämföras med Real, kanske med Hammarby?

 

Förresten så har Alliansen rensat i biblioteket i riksdagen och tagit bort sju av tolv fackliga tidningsprenumerationer. Bra gjort, man vill ju inte bli störd av en massa riff-raff när man avnjuter sin lunchgrogg i lugn och ro, medan man kollar börsen.

GW lackade ur ordentligt på Carin Götblad i Veckans Brott igår. Den vanligtvis så slöe GW´s vilopuls gick upp till 190 när man visade inslaget om Ellen som hade blivit bestulen på sitt kontokort. Ellen hade börjat få en massa inkassokrav för beställningar hon inte gjort, men fallet blev nedlagt på grund av att det saknades spaningsuppslag. När hon själv tog reda på var ifrån beställningarna gjorts, från en dator, i ett hus som befolkades av 80 åringar förutom en ung person som tidigare var straffad för liknande saker och lämnade in detta till polisen så la man ner fallet igen. På samma grunder som tidigare. Jag menar inte att bara för att man är straffad tidigare så är man automatiskt skyldig, men det kunde ju vara ett spaningsuppslag. Kanske kunde man åkt dit och kollat hans dator? Intervjun med polisen som skötte det hela kan bli en klassiker. Se den SVT Play. Tragiskt polisarbete, långt ifrån det som vi får se på bio, där det nästan alltid finns en eller annan hurtbulle som vill lösa ett brott.

Kanske är det ett uppslag till en ny lite mer slackerbetonad TV-serie om ett par poliser som inte löser någonting alls? Kanske har de en Lisbeth Salandertyp till hjälp som inte kan något alls om datorer? Ett intressant uppslag.

Det är i alla fall så att poliserna i Stockholm är fler till antalet än bovarna och då borde man ju få lite resultat kan man tycka. Kanske borde de ha en bov var att hålla reda på?

Kommentarer

Postat av: Linus Larsson

Publicerad 2012-01-25 20:41:38

Intressant tanke - att "markera ut" buset...

Postat av: King Cobra

Publicerad 2012-01-25 22:31:32

Absolut en bra tanke. Zonmarkeringen har inte fungerat nu kör vi man man, och på fasta så tar vi markering efter längd.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela