King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Det Handlar Om Att Få Ut RÄTT Budskap

Publicerad 2012-01-26 00:03:21 i Allmänt,

 

 

Håkan, ja jag vet att det är tredje gången i rad vi pratar om honom, hade en förkärlek för att säga rätt grova felaktigheter. Därför föll han, eller som min polare Låtsascobran sa ”man kan inte vara så dåligt påläst.” Fast detta är ju inget unikt. Det unika är ju att vi i det här landet inte har en enda arbetartidning värd namnet. När Führer Reinfeldt och de andra nazisterna säger fel så rapporteras eller debatteras inte det så himla mycket. När Reinfeldt säger att det där med avregleringen av apoteken inte är någon ”biggie” för större delen av apoteken är ändå kvar hos Apoteket AB så är det en grov lögn eftersom 70% av apoteken numera är privata. Fast självklart så förklarade hans sekreterare att han visste om detta men han menade att Apoteket AB var en känd och stor aktör på den marknaden.

När Reinfeldt klär av sig på överkroppen och slår sig för bröstet samtidigt som han oljar in Anders Borgs hästsvans och utbrister ”Vi är ENSAMMA om att ha överskott i Europa!” Vi åskådare bara jublar och tänker att den där Borg är så jävla duktig. Vi tänker inte att det kan vara lögn, för det är det givetvis och mycket riktigt så blir Reinfeldt rättad av de förbaskade bolsjevikerna på SVT. Fast när han säger Europa så menar han givetvis EU och han hade ju full koll på att både Schweiz och Norge hade överskott. Att även Estland, som är medlem i EU hade ett ekonomiskt överskott räknas givetvis inte. Ester är ju såna man har som städare för helvete, det är ju därför de har så bra, de och de där håriga polackerna som byggde min veranda för 800 kronor i somras.

En annan sak som landets Führer ofta tutar i oss är hur han och Anders och Anders hästsvans har hjälpt det svenska folket ur det bidragsberoende som vi har varit i tidigare under de år som kommunisterna haft makten i landet alltså. Numera så betalar vi inte ut några bidrag så vida det inte är så att du har rejält med pengar på kontot och har råd och bygga om. En riktig borgare vill ju helst inte ha en massa balter och sånt folk springande i huset eftersom de själ, så då kan man få bidrag från svenska staten i form av RUT och ROT avdrag. Att man i Danderyd, en kommun där man har en medelinkomst på 2,4 miljoner och är näst intill helt befriade från kommunalskatt så delar man ut 5630 kronor per person i sådana bidrag. Fast det heter ju avdrag då. Bidrag är ju för inflyttade moldaver och folk från de södra förorterna.

 

Ddet man kan fråga sig lite enkelt är; När är det tänkt att man ska granska makten? När ska de tidningar som är ägda av personer, som jag misstänker röstar på Alliansen, granska och se till att avslöja vad som egentligen pågår i det här landet. Att vi snart har sålt ut hela vårt stolta land och givit bort alla hörnstenarna i den byggnad som heter Sverige, till privata kapitalister? Det kommer givetvis inte att ske så länge inte Socialdemokraterna inte lär sig sköta en tidning. För det är ingen hemlighet att all press i det här landet är på Alliansens sida och de är effektiva, snudd på lika effektiva som kamrat Göring var på sin tid. Varför tystas annars Littorinaffären ned och den horbocken kan frilansa på amerikanska universitet istället för att skaka galler. Varför skriver den tredje stadsmakten spaltmeter efter spaltmeter om den okunnige Håkan Juholt, medan Moderaterna aldrig behöver stå till svars för de lögner de sprider.

 

När ska någon i regeringsställning sätta stopp för Carema Cares framfart och ta ansvar för alla de sparkade läkare och sjuksystrar som vågat stå upp och påtala missförhållanden inom företaget. Givetvis så kommer inte heller det att ske eftersom Anders Borg gör som han alltid gör, det vill säga säger ”att så får det inte gå till” sedan gör han i princip ingenting utan väntar bara lugnt på att folk ska glömma att det hänt. För vi glömmer rätt fort om ingen påminner oss. Vi har inget organ i dagsläget för detta. Så vi kommer att glömma den där sjuksyrran som gjorde en anmälan och fick sparken och vi kommer glömma den som gör samma sak om tre månader för det här kommer att fortsätta i det här landet så länge vi har en sjörövarkapten vid rodret som inte tänker ge sig förrän han har sålt varenda en av våra gemensamma tillgångar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela