King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Mystiska Sammanträffanden

Publicerad 2012-02-06 19:17:50 i Allmänt,

Ulf Malmroos har gjort både Bröllops Fotografen och Den Bästa Sommaren, med nio års mellanrum. Huvudrollen spelas i den sistnämnde av den allvarlige Kjell Bergqvist och barnen av Anastasious Soulis och den numera DJ:ande socialisten Rebecca Scheja. I Bröllopsfotografen så spelas brudparet av samma par, Kjelle spelar farsa de nhär gången. Fast han är rätt allvarlig här med. Kul sammanträffande. Detaljer som man gillar.
M.I.A, den engelska rapparare uppträdde inatt med Madonna i pausen på Super Bowl och visade fingret. inte helt oväntat om man känner till henne. Hon är rätt oberäknelig och har rätt starka åsikter. Med andra ord en person i Cobrans smak. Givetvis så gick TV-bolaget NBC ut och beklagade det hela. Sånt är ju inte okej att göra. Ibland undrar jag hur mycket som skulle ha klippts bort om Wild Kids visades i amerikansk TV.
NK totalkontrade i den pågående klasshatsdebatten med att börja sälja lakan som ser ut som wellpapp. Så alla rika kan få prova på att slagga som en uteliggare. En kul pryl att ta med sig när man går bort på fest till Balle och Nuppan på Gripsholms slott.
Zlatan satte en örfil i pallet på en Napolispelare och fick tre matchers avstängning. Inget underligt med det han gör så ibland, fast deet kan ju bero på, som Johan Esk konspirerade i TV soffan i morse, att han vill bort från klubben. Han har ju gjort sig omöjlig förr i klubbar så att de "tvingats" sälja honom. Det var i alla fall inte värre än Cisses utvisning mot Wolverhampton Wanderers i lördags. QPR i ledning, ett bra samarbete med Zamora, sen så brinner det till i skallen så det står härliga till och Rangers tappar hela matchen och förlorar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela