King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Eftermiddag På Bollmoravallen

Publicerad 2012-08-25 18:08:00 i Allmänt, Fotboll,

Tog mig som sagt ner till Bollmoravallen idag för match mellan Tyresö FF och Juventus, från Västerås om någon trodde något annat, en match division tre, landets femte högsta division. Det var väl som förväntat rätt tråkigt. Inte många ljusglimtar. Mitt sällskap antydde redan före avspark att han mest gick dit för att träffa folk.
 
Som synes så blev han lurad även på detta om ni ser den tomma läktaren mitt över, vi ägnade et par minuter åt att räkna publiken ochkom fram till att vi var 48 stycken.I första halvleken hände inte så mycket och det var svårt att identifiera spelarna eftersom det inte fanns matchprogram. Den egentliga höjdpunkten kom i mitten av halvleken när Juventus kepsklädde sjukvårdare joggade in på planen.
Som ni ser så erbjöds postal service utanför straffområdet. Vet inte om någon av spelarna postade några brev men brevinkastet var i alla fall tillgängligt. Bara de inte glömmer att tömma lådan.
 
Andra halvlek var lite bättre för det hände en del. Hade gärna dragit till med klyschan att även en 0-0 match kan vara rolig men det vore att ta i. Det ska dock sägas att de hade hyggligt kaffe, däremot så undrar man alltid varför det måste spelas så otroligt hög musik i pausen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela