King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Läget i Ligan - Division 4

Publicerad 2012-04-28 16:02:59 i Fotboll,

Nedflyttning

Ingenting är i dagsläget klart. Barnet har endast vunnit en match sedan den 28 januari och laget har nu bara en poäng tillgodo på Hereford United som ligger under strecket med två omgångar kvar att spela. Macclesfield United är inte heller uträknade. På lördag så är det derby mot AFC Wimbledon som börjat hitta tillbaka till den form de hade i inledningen av säsongen en match som kommer att bli oerhört betydelsefull. Bulls har både Crawley Town och Torquay kvar att möta medan Macclesfield möter Burton Albion som inte har något att spela för. Brewers kan komma att spela en viktig roll i nedflyttningskarusellen då de även möter Barnet i sista matchen. Mitt tips att Macc och Bulls åker står kvar men det känns helt klart mer osäkert.

 

Promovering

Swindon Town är klara för uppflyttning och de kommer givetvis att satsa allt för att vinna ligan också. Med fyra poäng tillgodo på Shrewsbury så har de goda möjligheter till detta. Båda lagen är klara för promovering medan Crawley Town, som hittat formen igen och Torquay United gör upp om den sista platsen.  The Gulls möter på lördag Crewe Alexandra som inte förlorat på 14 omgångar och äntligen kommit över play off strecket. En svår match minst sagt. Crawley har ett mer modest program kvar och bör klara sin andra promovering på två år.

 

Play Offplatserna är inte på något sätt klara om man bortser från Southend United som i godan ro kan förbereda sig för detta. Cheltenham förlorade i lördags mot Crewe och har 71 poäng, tätt följda av Crewe som har 70. Under strecket ligger Oxford United med 68. Det blir en strid in på mållinjen.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela