King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Tre Påsar Chips

Publicerad 2011-09-01 09:53:08 i Allmänt,

Idag går busspriset upp, men bara med tre chipspåsar i månaden, så det är lugnt. Ingen ko på isen, chilla bara. Vi måste ju ha pengar till löner för politkernas kompisar som inte kan få andra välbetalda jobb. Hur skulle de annars ha råd med sina tre extra chipspåsar? SL måste vara den plats där mes avstjälpning av odugliga politrucker sker. Det är bara vad jag tror men det lutar åt det.



Tänk så här istället:
Ta alla pengar som man lägger ned på nya spärrar som inte fungerar, de brukar ju göras om en gång i halvåret för att de inte funkar. Stäng alla spärrar. Öppna alla dörrar och låt folk åka. Ta de busschaffisar som fortfarande går på anger management, cirka 40% av de som kör går eller borde gå, och låt dem bistå de som tvättar bussarna eller byter däck på dem. Då får de mer utlopp för sin uppdämda illska och slipper ta ut den på resenärerna. Alternativt så an de börja jobba på SJ, där de under många år tagit emot ex-nazister med aggressionsproblem och låter dem jobba som tågvärldar.


Ifall det var spärrlöst och gratis så skulle flervälja lokaltrafiken och jag tror ärligt talat att alla pengar som läggs ned på kontroller och annat i tunnelbanan elle på bussarna går ganska jämt upp med de utgifter som man har för personal.

Kommentarer

Postat av: Ross

Publicerad 2011-09-02 09:22:27

Allting är ju relativt, glöm ej det. Ta Matti som exempel, han skulle med lätthet kunna hitta en tre-fyra bärkassar chips för den där summan...

Postat av: King Cobra

Publicerad 2011-09-06 17:04:24

Det kanske var det han menade SL-gubben, ett par påsar med chipspåsar?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela