King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Rafflande Läge

Publicerad 2011-09-27 00:44:46 i Fotboll,

Tyresö FF, laget med hemidan som gud glömde, har ett ruggigt läge inför sista omgången i Division 3 Södra Svealand. Frågan är ifall vi får se någon framtida uppdatering av lagets hemsida, det är nämligen så att man endast uppdaterar den i övrigt jävligt röriga sidan, enbart vid vinst och då står det såna där saker som att Smurfen och Snuffe gjorde varsitt mål. Lite roligt är att ifall man klickar på lagets sida på svensk fotbolls hemsida så kommer man till damlagets hemsida.
I sista omgången möter man Bagarmossen/Kärrtorp som ligger betydligt högre i tabellen, men har inget att spela för. Man får hoppas att motivationen är det som fäller avgörandet, annars så ska man alltså spela i Division 4 nästa säsong, det som förut kallades för Division 6 eller Kvalifiken. TFF ligger alltså näst sist, de två lagen ovanför i tabellen, Vagnhärad och Assyriska Ungdom, möter varandra i den sista omgången vilket är mindre bra. Tellus och Huddinge på platserna 8 och sju möter varandra och måste givetvis gå för seger för en förlust kan göra att man hamnar på kvalplats. Torstorp möter serieledande Älvsjö AIK och även där måste båda lagen gå för seger. Ett riktigt getingbo med andra ord. Läget är följande:
6.  Torstorp 28 p   +5
7.  Huddinge 28p    +1
8.  Tellus 28 p    -3
-----------------------------------
9.  Assyriska 27p     -6
-----------------------------------
10.Vagnhärad 26p     -20
11.Tyresö 25 p    -5
Blir det ingen vinst på lördag så är det alltså kört, de är rökta, tåget har gått och den feta damen har sjungit. Då ställer man sig givetvis frågan: Hur i helvete kan det gå så här dåligt? Allt kan ju inte skyllas på dålig uppdatering av hemsidan. Att ett lag som ska ligga topp fem i division 2 är på väg ner i division 4 är ju makalöst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela