King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Två Tysta

Publicerad 2011-10-07 03:17:59 i Allmänt,

S:t Marcus gör sitt ärevarv och den enda från TV4 som egentligen uttalar sig är Lennart Ekdahl  på deras hemsida står ingenting om Birrogate. Tråkigt när man borde ha så mycket att säga. Man har ju en hel, även om den suger rätt kraftigt, TV kanal att dryfta det som i praktiken hela Sverige pratar om. Underligt säger du men det är det egentligen inte, TV4 hör ju till en "ägarfamilj" där man framställer det som är bra för den "familjen", inte vad som är objektivt. I det stora landet i väster, som en gång i tiden, på vårt mest objektiva TV-media kallades för Storpotäten, har ju FOX tagit över i stort sett all nyhetsbevakning och där vinklar man, med jänkarens självklarhet om frihet, nyheterna så det ska gagna Rupert Murdoch och de personer som han gör affärer med. I princip ett gäng republikaner som sprider sin propaganda fritt som nyheter. Varför skulle Sankte Marcus få något utrymme i den kanalen? Det gagnar ju inte de som äger den. Även fast jag ogillar Birro starkt så tycker jag numera synd om honom. Ingen person oavsett åsikt ska få bli mediemobbad på det sättet. Tydligen så har han även trackats av något 15 årigt bloggfenomen på Nyheter24. Birro är en pajas men han är ju ändå människa och rätt ordentlig av sig nu när han slutat med spriten så det vore väl ändå lämpligt att man även från TV4 gick ut och förklarade lite.
På grund av att så många mådde illa av att jag la ut en bild på Birro igår så visar vi inte några fler bilder på honom här, däremot så publicerar vi bild och namn på södra Stockholms största huligan, Martin.
Martin är en stökig jävel, det medgav i all fall hans mamma i morse, i TV soffan. Han är en buse som åker mellan vagnarna, vilket är fullkomligt livsfarligt och givetvis förbjudet. På grund av detta så blev han misshandlad av SL´s säkerhetsvakter. Han sparkade en utav dem på benet eftersom han (som jag fattade det i alla fall) kände sig väldigt trängd när de hade vridit upp armen på honom och han fick ont. Inte ovanligt att folk får panik då. Han gjorde våldsamt motstånd vilket föranledde vakten att ge honom ett batongslag på benet. Ifall jag förstått rätt så hade han även handfängsel på sig. Som ni ser på bilden så är inte Martin liten för sin ålder, han är rätt biffig och man skulle lätt kunna ta honom för en 13 åring, trots att han bara är 12, men vad är det egentligen som sker? Hur resonerar vi vuxna? Jag kan förstå att ordningsvakter får ta mycket skit och som Håkan Isaksson, VD för Nordisk Bevakningstjänst sa, de får utstå mycket, de har en utsatt roll. Isaksson, den skitstöveln, sa vidare att han inte tyckte att vakterna gjort något fel. Var i vårt, visserligen borgerligt styrda samhälle, har man slutat med att prata barn till rätta? Även i fall barn är stökiga så får man inte slå dem, oavsett vad Håkan Isaksson anser. Det här årtiondet börjar mer och mer likna det glada 80-talet när pengarna skulle styra oss till nirvana och Gösta skulle se till att det stod en snut i varje knut. Det här är ett fullkomligt sjukt fall. Polisen tyckte inte att det begåtts något tjänstefel och alla övervakningsfilmerna är försvunna. Hade inte övergreppet filmats av Martins kompisar så hade det aldrig kommit i ljuset.
H
Håkan försökte vara lite jovialisk och le in i kameran, men på det hela taget så sa han väldigt lite för en snubbe som cashar runt 80 lakan i månaden.
Som om det inte räcker med att SL redan i oktober går ut med att det ska bli jättemycket värre med förseningar i vinter.
Så sammanfattningsvis så har vi två stora händelser och två stora bolag som båda beter sig som Ingvar Kamprad varje gång som han avslöjas som smålands största nazist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela