King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Nobelpriset

Publicerad 2011-10-06 09:36:11 i Allmänt,

Det glunkas om israeler, kurder från Skogås och om Tomas Tranströmer, om man bortser från den senare så är det lite Gorkijparken över det hela. Allt är hemligt och väldigt mystiskt och vi vet ju alla att det är en person som du aldrig hört talas om. På SvT så sätter kulturredaktionen sina pengar på Tranströmer men om man ska spela på riktigt så får man gå utanför landets gränser. Ladbrokes har Bob Dylan som favorit medan den syriske poeten Adonis ligger långt fram i förhandssnacket. För de som vill spela på utfallet så kan ni givetvis inte göra det på Svenska Spel, det bolsjevikiska spelbolaget, utan man får vända sig till andra. Ladbrokes har Bob Dylan som favorit 5-1 och den syriske poeten Adonis ger 7 gånger pengarna, Haruki Marukamai och Djebar är spelbara till sex gånger degen. Tranströmer ger tolv gånger hos Ladbrokes men hos Unibet ger han endast nio.Haruki Murakami är deras favorit till 5.5 i odds och Adonis är god tvåa. Thomas Pynchon som en av Cobrans läsare framhållit ger 30 gånger vilket är ett bra spel tycker jag. Det skulle ju vara skoj om Pynchon får det eftersom han sannolikt inte kommer att mottaga det själv utan skicka någon annan, vilket fungerat förr då ingen vet hur han ser ut. Den senaste bilden är från hans medverkande i Simpsons för några år sedan.

Lite mer uppseende väckande är att JK Rowling faktiskt finns med på listan och ger endast 35 gånger hos Unibet det är tio gånger än vår egen tjockhalsade jägarskribent Janne Guillou. Alex Schulman ger 80 gånger pengarna hos samma spelbolag men finns givetvis inte med hos Ladbrokes. U-bet vet ju att folk i regel blir glada över att se ett namn de känner igen och gärna spelar på ett sådant. I mitt letande efter den rätte nobelpristagaren så snubblade jag över betydligt viktigare saker spelbolaget Bettssons odds för På Spåret. Inte helt oväntat så är förra årets finalister, familjen med barnrösterna, Eric och Martina Haag favoriter och helt nerspelade till 2,5 gånger. Av någon anledning så ger Ralf Edström och Maria Tjärnlund mest, vem är denne Tjärnlund förresten? En annan relevant fråga är om de byggt om dressinen till restaurangvagn för Raffes skull? Edström som även är någon form av en bank för vitsar söder om skärpet, borde kunna tillföra en del tycker jag. Dessvärre så är det ju inte live och det klipps väl rätt friskt i materialet. Annars så kan man bara hoppas på samma situation som i gårdagens Christer på radion där han var med.
"Kan du dra en vits till?"
"Javisst. Bandar ni det här?"
"Ja."
"Nä då går det inte."
På bilden nedan försöker Ralf att balansera bollen på sin penis någon gång runt 1971, alltså långt innan viagran kom.


Hur dagen än går så sitter Cobran hemma och väntar vid lunchtid, så håll inte på och ring då, jag vill inte spärra linjen ifall Horrace ringer.

Kommentarer

Postat av: Ross

Publicerad 2011-10-06 13:43:12

Tänk om de ringt Birro?



Eller snarare, tänk om de inte ringt Birro...Horace kommer bli kallad mobbare, alkoholist och diverse annat som man är då man inte är Birro imorgon.

Postat av: Kingcobra

Publicerad 2011-10-06 17:53:55

Det hade varit ett antiklimax framför allt för TV4 som hade kunnat stoltsera med en nobelpristagare i Kvällsöppet! Det hade fan varit skitkul ju. S:t Marcus donerar sedan hela summan till Alf Svensson School of Walking on Water.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela