King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Biografen

Publicerad 2011-10-02 19:50:39 i Fotboll,

Eftersom min son på en direktfråga om sin ålder i biokön svarade: "fe-fe-fem-fjorton så kunde vi inte se Jägarna 2, istället tog vi skeden i vacker hand, ja egentligen min skrynkliga, och se Crazy Stupd Love. Det är ju alltid så att är då filmen hyggligt bra så blir man smått lyrisk. Nu var det en klart rolig komedi och dessutom ett gäng bra skådisar.
Steve Carell är ju ofta riktigt bra i sina roller men han hamnar rätt ofta i filmer som kan vara rätt klena produktioner. Ryan Gosling är en hygglig skådis liksom att Kevin Bacon får spela grisen (höhö). Jag gillar Julianne Moore också men måste hon spela alla fyrtioplus kvinnor som ska vara lite snygga, nu när Meryl Streep blivit för gammal? Inget fel på hennes skådespelartalanger, hon kan gråta på samma sätt som Streep och hon har en platt näsa som Streep men är det så att man måste ha det utseendet som skådis i Hollywood. Det gjordes ju starka försök att lansera den plattnästa Drew Berrymorre men kanske det faktum att hennes mun var lite väl harmynt gjorde det svårt?
Ikväll så börjar de nya avsnitten av 2 1/2 Män, givetvis har jag redan sett de tre första avsnitten och förvånande nog så fungerar det faktiskt riktigt bra. Den barnslige och puckade miljardären Walden Smith, spelad av Ashton Kutcher, köper Charlies hus och låter Alan bo kvar. Det fungerade å andra sidan i Spin City när Charlie Sheen tog över rollen som vice borgmästare, åtminstone till en början.
De nya avsnitten av How I Met Your Mother håller även de hög klass, och det vore kul ifall man fick se dem i Sverige någon gång.
Imorgon spelar Hammarby hemma mot Falkenbergs FF i en match man måste vinna, annars blir det nog kvalspel. Såg Tyresö FF slå Bagarmossen/Kärrtorp i lördags med 5-3, det var ytterst nära att TFF sumpat in ett mål ytterligare i slutminuten vilket hade betytt degradering. TFF får dock en ny chans till nedflyttning då de ska kvala mot höjdarlag som FC Krukan, Älta IF, Järla IF eller ifall man har tur så kanske det kan bli Segeltorp. håll ögonen på den här sidan, för föreningen har beslutat att inte skriva något på hemsidan angående kvalet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela