King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Att Fara Med Osanning

Publicerad 2011-10-03 20:08:03 i Fotboll,

Tydligen så var jag desinformerad då jag igår, helt felaktigt påstod att de nya 2 1/2 Män avsnitten skulle sändas. Det var som vanligt gamla repriser. Men snart så kommer Walden Smith, snart. Enligt mer säkra källor (TV6) så ska det första nya avsnittet gå nästa söndag den tionde oktober, och Ashotn Kutcher kommer att vara naken dock så blurrar de vissa vitala delar.
Snart dags för kvalspel till Division 3 och kanske kanske så kommer Svenska Fotbollsförbundet att snart snart lägga upp kvalserierna för allmän beskådan, vem vet. Alla Division 4 serier var klara igår men "svenskan" har fortfarande inte lagt ut några tecken på vilka lag som ska spela i vilka grupper. Kanske ska de göra någon lottning? Vem vet? Borde vara något för Lagrell att ta i tu med, nu när de flesta straffen för att ha hojtat domarjävel är utredda.
Var på ishockey i fredags och såg stolta Bajen Fans förlora sin andra match på fyra år. Bra stämning dock. MB-hallen var knökafull och det sjöngs och viftades med flaggor. Lite av glädjen förtas av att så många känner sig nödgade att skrika HORA, så fort möjlighet ges. Då är det roligare när de sjunger om "Sållet i mål - Våran idol". Dessvärre så kom den bara en gång eftersom MB´s målvakt höll nollan till en bit in på tredje och bara släppte en puck förbi sig. Dessutom så fick jag lära mig ett nytt ord via lagets hemsida, hallderby är en ny variant men ett riktigt bra uttryck. På fotbollsspråk så blir det alltså planderby.
I lördags så var det dags för den andra kvalificerings omgången av FA-Cupen, som ni säkert förstår så är det den fjärde omgången. Innan man spelar kvalificeringsomgångar så spelar man dessutom två preliminära omgångar. Glasklart eller hur?
Inför 542 åskådare så besegrade Nantwich Town, favorittippade hemmalaget Northwich Victoria i ett rafflande Cheshirederby, med 2-1 efter mål av Darren Moss och Sean Cooke. Detta gav Nantwich ett tillskott i kassan på dryga 50 000 kronor. Efter alla försök att göra svenska cupen mer intressant så kanske man skulle prova med att ge klubbarna något att sukta efter ifall de går vidare? Det och att alla klubbar får vara med kan vara en idé. Fast jag är ju inte tävlingsutvecklare på SFF så jag ska inte gå händelserna i förväg. Nu har de i alla fall skrotat idén med att spela sex matcher på raken i Gävle i december, för att locka publik.
Ett annat favoritlag, FC United fick överraskande respass hemma på Gigg Lane mot Lancaster City inför 1147 besvikna åskådare. Slough Town, mest känd från TV-serien The Office, men även för att deras enda hemsida skrevs av en västgöte från någon småstad, vann en rafflande thriller hemma mot Boreham Wood med 3-2 inför 277 jublande fans på Holloway Parks.
I den lilla byn Canvey Island på sydkusten så var stadens båda lag i elden, storkluben Canvey Island FC gick lite oväntat på pumpen mot Bishops Stortford medan lokalkonkurrenten Concord Rangers klarade 2-2 borta mot giftiga Wroxham. Woking tog en meriterande seger borta mot Wells City FC med hela 7-0. Bra gjort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela