King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Brighton Rocks

Publicerad 2011-11-16 20:52:39 i Allmänt,

På torsdag så bär det av till Brighton, en stad som genom åren vittnat om fulla språkresenärer och semestrande bleka Saxare. Det är i nuläget rätt oklart vad som väntar de goda Brightonborna till helgen. Hjördis, jag och Broder Flinckius bordar planet på eftermiddagen efter en regelrätt Arlandalunch, där jag misstänker att snaps kommer att ingå. Ross Noveau, Draper och en del andra suspekta Leksandsbor åker vid andra tider så det gäller för mig och Hjördis att hålla ordning på Flinckius gigantiska resväska. En uppgift som kan bli tung. Är det något som Dr Flinkstein är bra på så är det att packa. Torsdagen ska tillbringas med incheckning på The Iron Duke ett hotell med anor från 1828, och diverse joxande. Förhoppningsvis ett besök på the Ember, där det serveras cask ale.

 

Fredagens plan är att besöka the Gingerman för lite ostron, det är alltid bra att hetsa upp sig lite och få till den där erotiska känslan som annars kan utebli om man reser ihop med ett gäng grabbar.

På lördagen så ligger the main event som man säger, då vi ska åka till Southampton och se sydkustderbyt mellan Saints och Brighton & Hove Albion. Givetvis ska vi försöka ta oss in på King Alfred som är stället där hemmafansen möter upp innan matchen. Kan hända blir det även en öl där?

Ja så ser i alla fall planen ut sen vet man ju inte vad som egentligen händer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela