King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Bilder Från Brighton

Publicerad 2011-11-24 16:17:02 i Allmänt,

En härlig dag som blev både hackad och malen. Vi kollade igenom min kamera för att se vad vi hade haft för oss.
De här stiliga vältränade karlarna ägde dansgolvet på en av klubbarna i Brighton. Tror att det var Pulp Fiction tema. Conny fick vara Uma Thurman givetvis.
Under torsdagskvällen så övervägde Mr Draper att börja använda peruk. Försäljaren tyckte det var en god idé. Även DJ´n på klubben tyckte det var en god idé.
Tur att de starka männen kunde bära hem Cobran. Efter en chilidrink och två salsadanser så gick luften ur honom men de rådiga scouterna Matti och Draper ordnade biffen. Fast jag undrar vad det är Matti spanat in? Ett nyförvärv till Leksands Fotbollsklubb? En MILF? Skicka era svar via bloggen ifall det är någon som vet.
Vid den här sena timmen är det lätt att man känner sig lite lömsk. Leksands Charles Bukowski vet att så kan vara fallet.
Ska man köpa en gura i Brighton så är det givetvis här man ska göra det. Snyggaste huset i byn.
Det gamla stålskelettet där de spelade in Quadrophenia låg kvar som en symbol över svunna tider.
Fredagslunch på the Pump House och som ni säkert kan se så funnes det i denna anrättning ett antal mycket fina 3.5:or till försäljning. Newcastle Coffee Porter, Sussex Best Bitter, Doombar och min nya favorit Roosters Wild Mule. Om man förstorar bilden så kan man läsa vad det står på kranarna. Kan vara bra att veta.
En normal bild. Den nyanlände Norras på flanken flankeras av en sömnig Mr Draper. Matti tittar förtjänstfullt bort medan Broder Flinckius gör sitt största snuskiga gubben-smajl mitt på ljusa dagen. Conny har tagit en paus från att trakassera den äldre gentlemannen vid bordet bredvid. Bara jag som ser normal ut när allt kommer omkring.
Oerhört god mat i all enkelhet och mycket bra serverat. Mattis paj sparade vi och skickade senare till Estetiska Rådet, där E-Type kommer att göra en utvärdering efter jul.
Ifall man vill så kan man inreda sitt sovrum så här ungefär. Det förutsätter att man kanske är ett Måsfan och att man accepterar att uppfostra de två koldockorna som troligen ingår. Det är dock väldigt fint att ha en tavla av Amex Stadium över sängen.

Kommentarer

Postat av: Ross

Publicerad 2011-11-24 17:04:40

Gubben vid bordet bredvid eller gubben mittemot mig? En av dem var Mr Alan Oufta i egen hög person...påstod sig följa "The Good beer-guide" och låta den ta honom genom ö-riket. Förmodligen en av de skummaste raggningsliner man hört...

Postat av: King Cobra

Publicerad 2011-11-24 18:14:15

Tur att man inte hängde på honom då. Han såg ju lite illmarig ut.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela