King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

The Hatters Vidare Till Final

Publicerad 2011-05-11 00:04:13 i Fotboll,

 

Ja ingen direkt högoddsare var det ju att Luton Town hemmaslog Wrexham. 2-1 slöt matchen efter 1-1 i paus. Mangan (han heter så och jag vill inte veta vad han har för förnamn för det sabbar liksom) gav dock Walesarna en tidig ledning och en förhoppning om att kunna vända 0-3 underläget från den första matchen, men Zdnek Kroca (kallas Kråkan) kvitterade när knappt en halvtimme spelats. Hemmalaget hade därefter full kontroll på händelserna, som förövrigt inte var särskilt många, ett skott på mål för Luton och två för Wrexham, och i den 81:a matchminuten så släckte Jason Walker definitivt lampan för The Dragons. Luton Town är därmed kvalificerade för final på City of Manchester Arena, där vanligtvis rikemansklubben Manchester Sheiks spelar, den 21 maj.

Imorgon så ska AFC Wimbledon göra samma sak hemma mot Fleetwood Town. AFC har en 2-0 ledning att gå på och ska inte ha några problem att ta sig vidare. Första matchen lagen emellan drog över 4 000 åskådare, vi får se om publiklaget Wimbledon kan matcha detta.

 

På söndag så spelas den sista matchen på Church Road mellan Hayes Legends och Yeading Legends. Nästa säsong så får Hayes & Yeading spela i Woking i väntan på att deras nya arena blir klar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela