King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Reading - Swansea 2-4 (0-3)

Publicerad 2011-05-30 18:51:58 i Fotboll,

Efter en blixtrande halvlek  och två mål av Scott Sinclair ledde Swansea City med tillsynes ointagliga 3-0 efter första halvlek. Inte mycket att säga om, Walesarna var det bättre laget och pressade Reading stenhårt i alla situationer. Elva minuter in i andra halvleken stod det plötsligt 2-3 och i det läget så har Royals ett stolpskott med en retur mot öppet mål som turligt räddas av en ytterspelare. Att Sinclair sedan satte ytterligare en straff för att säkra segern var mer frukten av att Reading inte orkade anfalla hela tiden, det skapar luckor givetvis, men att fälla någon som är på väg bort från målet är snudd på idioti. Nåväl ett Walesiskt lag i högsta divisionen var inte helt oväntat, fast alla trodde att det skulle bli Cardiff förstås.
86 500 åskådare är en hygglig publiksiffra i alla fall.