King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Premier League Avgörs Idag

Publicerad 2011-05-22 14:01:27 i Fotboll,

Sista omgången i Premier League idag och United är redan klara vinnare. Bottenstriden däremot är grymt jämn. Fem lag gör upp om två nedflyttningsplatser. Läget i serien är följande:

 

Placering

Lag

Målskillnad

Poäng

Motstånd i sista

15

Blackburn Rovers

-14

40

Wolves(b)

16

Wolverhampton Wanderers

-19

40

Blackburn(h)

17

Birmingham City

-20

39

Tottenham(b)

18

Blackpool

-21

39

Manchester U(b)

19

Wigan Athletic

-22

39

Stoke City (b)

20

West Ham United

-24

33

Relegerade

Blackpool är nog körda då man alltså möter ligavinnarna Man United på bortaplan de vill garanterat avsluta snygg inför hemmafansen och allt annat än en hemmaseger vore en jätteskräll. Blackpool behöver dessutom vinna. Fast då det gäller Blackpool så vet man ju aldrig de har ju överraskat förr i årets serie.

 

Wigan Athletic mycket väl kan knäppa omotiverade Stoke City på bortaplan. Stoke vilar säkert några viktiga gubbar till FA-Cupfinalen.

Blackbrun Rovers och Wolverhampton Wanderers har sina öden i egna händer då en seger ger dem nytt kontrakt, skulle de däremot spela oavgjort så kan de teoretiskt bli degraderade båda två, så mycket står på spel på Molineux Ground. Wolverhampton ha dessutom en målskillnad som är likvärdig med lagen under dem så jag gissar att de kommer att jaga som hungriga…vargar. Höhö.

Birmingham City har en mycket knepig bortamatch mot Tottenham Hotspurs där Tottenham är piskade att vinna för att få kvala till Champions League och hemma på White Heart Lane så har man bara förlorat en gång i år. Bäst form av lagen i botten har faktiskt Wigan Athletic som endast förlorat en av de senaste fem matcherna.

 

Cobra Tipset: Blackpool och Birmingham City åker ur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela