King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Pluras Kök

Publicerad 2011-05-11 01:13:03 i Allmänt,

 

Ett fantastiskt program som främst gör mig törstig, maten är ju inte direkt i framkant där utan det är ju gemytet, spelandet och allt snack som är kul. Konceptet är enkelt man tager en rundmagad kokainist (i sista avsnittet blir dom två för då kommer också Mauro) och bjuder in en massa kända personer. Sen hjälps man åt att laga mat eller sjunga till broder Carlas gitarrplinkande. Det avslutas ofta med rifftävling, vilket är kul. Hade det varit i TV4 så hade man säkert förlängt det hela så man kunde ringa in och gissa i två timmar, medan Jan Sherman sände reklam. Ikväll var det DiLeva, Maria Andersson och Veronica Maggio. Maggio var lite seg men man har aldrig trist med DiLeva. När han förklarade hur fnittrig man blir av att dricka varmvatten så var min lycka nådd. Maria Andersson är ju bara cool.

 

Dagens rubrik i kvällspressen är, förutom att Emilio Ingrosso var polare med några förbrytare, vilket i sig inte är någon nyhet, den om Ralph Macchio. Den lyder: Karate Kid allvarligt skadad. Med underskriften: ”under USA´s Let´s Dance.” I den stekheta artikeln kan man vidare läsa att han missat flera dagars repetition och att han hade akut ont. Det är sådana här situationer som ger en perspektiv på tillvaron och får en att glömma bort barn med cancer eller gruppvåldtäkter i de afrikanska inbördeskrigen. Tack Aftonbladet. Såg föresten en dansk dokumentär om just nämnde Macchio som visade sig vara en supersympatisk kille som verkligen förstod att det inte är så lätt att gå från barn till vuxenroller och att han hade svårt att fatta ibland att han inte fick bord när kändisskapet började förtvina. Numera så bor han i New York och åker bara till L.A om han måste spela in något. Dessutom så var han jäkligt laidback och han hade inte supit upp sina pengar utan investerat dom. På något sätt blir man glad över att en person som en gång varit på varenda omslag över hela världen, har en så obitter attityd och verkligen är nöjd med att vara en okänd familjefar. En Ärlig människa.

 

En människa som inte är ärlig är den där satmaran som de intervjuade i Uppdrag Granskning. Angeles Bermudez-Svankvist är vad som personifierar Makten i Landet. Att utan tvekan stå och ljuga rakt in i kameran är en god egenskap, men om man hela tiden flackar med blicken så fattar ju alla att man ljuger. Var det ingen från Alliansen som hade berättat det? Det verkade ibland som om hon ville säga: "Säg vad du vet så jag vet vad jag kan ljuga om." En störtskön person sa den gamle horjägaren Sven-Otto Littorin till DN, och i förra veckan fick vi veta hur jävla störtskön hon var. FAS 3 är knappast en tag som kommer sälja i Sveriges tatueringsverkstäder.

 

Sveriges bästa sångare har precis idag släppt en ny skiva. Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern heter alstret och i samma veva så avslöjade han att han brukar sno grejer i Tyresö Centrum. Det skulle vara kul ifall man kunde ta ner Thorsten och sjunga nationalsången på damlagsmatcherna i Allsvenskan, men det kanske går stick i stäv med projektet Schyst Ungdom, detta felstavade projekt ska ju främja barns utveckling och då kanske man inte kan ha en gammal knarkare på plan? Tror att Flinckman i handbollsstyrelsen har en annan syn på det hela så kanske blir det något man får se i Nybodahallen i höst?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela