King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Onsdagmorgon Mosquito Valley

Publicerad 2011-05-25 10:03:07 i Allmänt,

 

 

Sitter på balkongen i en försommarkall morgon och blickar ut över betongen, och den lönn som infernaliskt försöker att växa in i mitt hem.

 

Lyssnar på Morgonpasset P3 och EU minister Birgitta Ohlsson, något som i sin tur föranleder mig att googla upp en gammal Expressen artikel av Eva Sternberg, tanten som startade kvinnor kan, fast som numera anser att kvinnor kan bäst om de är kvar i hemmet. De flesta har säkert läst eller hört talas om den förut men den kan vara skoj att läsa igen.

http://www.expressen.se/debatt/1.1867622/eva-sternberg-birgitta-ohlsson-borde-stanna-hemma

 

Ställer sig frågorna:

a)      Är tanten fullkomligt galen?

b)      Varför publiceras sån här skit i en tidning?

 

På tal om galenskap så sprang återigen en huligan in på plan och knuffade till Helsingborgsmålvakten Pär Larsson. Har ännu inte sett bilderna så jag vet inte hur det egentligen såg ut, men får man ett knallskott i huvudet så borde man ju få ligga ner ett tag. I Sverige så bestraffas lagen bara med poängavdrag ifall en domare blir skadad. Något som givetvis lämnar banan fri för huliganer att attackera andra.

 

 

Återigen så förstör huliganismen fotbollen och man börjar så smått tröttna på Allsvenskan, trots att det bara är slutet på maj. GAIS eldar flaggor på läktarna. AIK kastar knallskott på linjemannen och så vidare. Hade supportern knivskurit Larsson så hade alltså inte Malmö fått poängavdrag. Jag är lite ambivalent till detta. Hur som helst så börjar det bli jävligt tröttsamt med idioter som tar med sig saker in på arenan och sedan springer ut på planen eller kastar dessa från läktaren. Uppgivenhet är bara det man känner.

Läste för rätt länge sedan en artikel om Parken-Mannen, dvs mannen som såg till att VM-kvalmatchen mellan Danmark och Sverige fick avbrytas. Han kände sådan skam att han emigrerade till Sverige. I ett land där nakenbad, chokladwienerbröd, Christiania och kvinnlig cigarrökning är en norm, finns det alltså en gräns. Det borde finnas en i Sverige också. Johan Esk på DN skrev idag, att han hoppades att de som bevittnade vem som kastade knallskottet skulle träda fram. Det tror jag inte kommer hända. Tyvärr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela