King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Lincoln City Nedflyttade

Publicerad 2011-05-08 02:07:32 i Fotboll,

Cobran som är en mycket modern person och gärna medger sina misstag har gjort en tavla som hette duga. I min avslutning om ligaspelet så missade jag den dramatiska nedflyttningsstriden i Division 4.
Barnet fick straff i 48.e minuten och gjorde mål något som flyttade ned Lincoln City till the Conference. Lincoln hade fortfarande oavgjort hemma mot Aldershot men blev givetvis tvugna att jaga ett ledningsmål då de hade en betydligt sämre målskillnad. Detta resulterade i tre baklängesmål. Steve Tilson, manager i Lincoln, sa efter matchen " att så fort vi får ett baklängesmål så har vi inte karraktär nog att ta oss in i matchen igen. Men det handlar inte om en match utan om 46 och vi var helt enkelt inte bra nog."
Det ska bli intressant att se ifall Tilson får vara kvar. Lincoln City har en lång och ärorik historia där man spelat ligaspel sedan 1891. Deras högsta ligaposition någonsin uppnådde man 1902 då man kom femma i division två. De har spelat i the Conference vid ett tillfälle säsongne 1987-88 då man tog hem serien och fick inträde till fotbollsligan igen. Hur som helst så spelas det Conference League fotboll på Sincil Bank nästa år och vi får hoppas att det går bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela