King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Läget för Lagen i Ligan

Publicerad 2011-05-06 09:02:40 i Fotboll,

Stor fotbollshelg närmar sig i Storbritannien. Division 1 (numera Championship) till Division 4 (numera League 2) och allt där emellan avgörs det vill säga Division 3 (numera League 1). Därtill så pågår kvalspel i amatör och halvamatörserierna. Läget i serierna är enligt följande:

 

Championship

Automatisk Uppflyttning:

QPR är klara ligasegrare men inväntar ett beslut angående användandet av en spelare som haft otydliga ägaregenskaper. Norwich City är klara för den andra uppflyttningsplatsen och blir alltså promoverade för andra året på raken.

 

 

Play Off

Cardiff City, Swansea City och Reading klara för kval. Imorgon avgörs det ifall det blir Nottingham Forest eller Leeds United och allting avgörs i London Skogen spelar borta mot svaga Crystal Palace på Selhurst Park, Örnarna har inget att spela för vilket talar stark för Nottingham. Leeds tar sig an QPR på Loftus Road en mycket svår match, såvida inte Rangers spelarna fortfarande firar ligasegern? Tror att QPR vill avsluta snyggt inför hemmapubliken och sänker United som en säck med sten.

 

 

 

Nedflyttning

Allt är redan klart då Preston North End, Sheffield United och Scunthorpe United redan är klara för division 3 nästa år.

 

 

League 1

Automatisk Uppflyttning

Brighton & Hove Albion var det första laget som var klart för uppflyttning, de har lett serien från start till mål och får fira invigningen av sin nya arena i The Championship. Southampton blev i veckan klara då de knep andraplatsen.

Play Off

Allt är redan klart Huddersfield Town, Peterborough, MK Dons och AFC Bournemouth spelar kval.

 

Nedflyttning

Dagenham & Redbridge har en liten chans att klara kontraktet på bekostnad av antingen Notts County eller Walsall, men då krävs det vinst borta mot redan kvalklara Peterborough, en inte omöjlig uppgift. Sadlers tar sig an lika klara, men betydligt starkare Southampton borta på S:t Marys. En nog så svår uppgift. County har fördel av hemmaplan men möter klara serieledarna Brighton. En riktig nagelbitare.

 

 

League 2

Automatisk Uppflyttning

Chesterfield och Bury är klara medan Wycombe Wanderers och Shrewsbury gör upp om den sista platsen på respektive hemmaarenor.

Play Off

Wycombe/Shrewsbury får sällskap av Accrington Stanley i kvalet, men de två sista platserna är fortfarande obesatta. Torquay United, Stevenage Borough och Gillingham har alla 68 poäng men bara två av lagen går till kval. Gillingham tar sig an ligavinnaren Chesterfield på bortaplan medan Stevenage möter tvåan Bury på hemmaplan. Torquay åker till Rotherham och ska försöka ta poäng mot the Millers, något som är nog så svårt. Rafflande.

 

Nedflyttning

Barnet måste vinna och Lincoln City måste förlora för att the Bees ska klara sig undan amatörserien nästa år. Båda lagen avslutar hemma mot Port Vale respektive Aldershot.

 

 

Kvalspelet för amatörligorna pågår för fullt och i helgen avgörs flera viktiga ligor. Även FA Trophy, där lag som är proffs får vara med och FA Vase där enbart amatörlag ställer upp, spelar sina finaler på lördag respektive söndag. Givetvis på Wembley Stadium. Alla viktiga datum finns i tabellen nedan.

 

 

5 maj

Wrexham AFC

Luton Town

0-3

Conference

Semi Final

6 maj

Fleetwood Town

AFC Wimbledon

 

Conference

Semi Final

6 maj

Chorley

AFC Fylde

 

Evostik League Div 1

Final

7 maj

Tonbridge Angels

Lowestoft Town

 

RymanSouthern League Premier

Final

7 maj

Wingate & Finchley

Brentwood Town

 

RymanSouthern L North Div1

Final

7 maj

Leatherhead

Dulwich Hamlet

 

RymanSouthern L South Div 1

Final

7 maj

Darlington

Mansfield Town

Wembely

FA Trophy

Final

8 maj

Telford AFC

Nuneaton Boro

 

Conference North

Semi Final

8 maj

Boston United

Guissley

 

Conference North

Semi Final

8 maj

Ebbsfleet United

Chelmsford

 

Conference South

Semi Final

8 maj

Farnborough Town

Woking

 

Conference South

Semi Final

8 maj

Coalville

Witley Bay

Wembely

FA Vase

Final

10 maj

Luton Town

Wrexham AFC

 

Conference

Semi Final

11 maj

AFC Wimbledon

Fleetwood Town

 

Conference

Semi Final

Kommentarer

Postat av: Ross

Publicerad 2011-05-06 09:38:47

Styrkebesked av Hatters, vilket väl också borde legat Usama varmt om bröstet då det nästan enbart bor muslimer i Luton?!



Dina uppdateringar av de engelska fotbollsligorna är brutalt bra, jag börjar dagen med att läsa igenom vad som hänt. Tack!

Postat av: Kingcobra

Publicerad 2011-05-09 13:10:42

Kul att höra Rossen. Egentligen borde väl alla börja dagen "Cobrastyle"....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela