King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Kvalspel

Publicerad 2011-05-18 16:42:56 i Fotboll,

Kval till Division 4

Som väntat så blir det kvalfinal mellan Luton Town och AFC Wimbledon på lördag på Manchester Citys hemmaarena, avspark klockan 16:00 och nu måste man leta rätt på en krog som visar detta raffel. AFC slaktade formligen Fleewood Town med 6-1 hemma på the Fans Stadium, inför 4500 årskådare. Kaid Mohammed, nyförvärvet från Bath City nätade tre gånger inför hemmafansen vilket borde gjort ledningen rätt nöjda.

Kval till Division 3

Shrewsbury har 0-2 att hämta upp på hemmaplan mot Torquay United och det ser likadant ut för Accrington Stanley i den andra semifinalen, där de möter Stevenage Borough. Båda lagen är mycket starka hemma så det är ganska öppet ändå. Avspark 19:45 på fredagkväll.
Kval till Division 2
Milton Keynes Dons som stulit sin existens till ett fotbollslag från Wimbledon, besegrade Peterborough United i en rafflande match. Posh tog ledningen och höll den till halvtidsvilan men tre raska mål på nio minuter satte hemmalaget i förarsätet. United satte dock en sen reducering som kan vara livsviktigt i returen. Drygt 12 000 åskådare såg matchen.
Huddersfield United såg skaffade sig ett utmärkt läge inför hemmareturen genom att att kryssa borta mot AFC Bournemouth. Terriers höll en ledning till den 60:e minuten då Donald McDermot slog till och ordnade slutresultatet.
Kval till Premier League
Forest räckte inte till mot de starka Walesarna och efter ett svagt 0-0 hemma så krossade Swansea City sina gäster på måndagskvällen och gjorde sig spelklara för Wembley Stadium.
Reading gjorde tvärtemot sina landsmän från Nottingham. Efter 0-0 hemma på Madjeski Stadium åkte man till Wales och gjorde helt enkelt processen kort med Walesarna. 3-0 på bortaplan är ett kraftigt styrkebesked och gör The Royals till favoriter i finalen. Hobnobs anyone?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela