King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Kvalresultat

Publicerad 2011-05-30 11:39:08 i Fotboll,

 

Barca CL finalen på ett överlägset sätt på Wembley Stadium, men på Old Trafford var det desto jämnare på lördagen. John Mousinho blev stor hjälte då han slog in matchens enda mål i slutet av den först halvleken. Torquay slet hårt och pressade tillbaka Stevenage ordentligt i den andra halvleken, men Boro kontrollerade tillställningen på ett ganska förtroende ingivande sätt och vann rättvist. En lustig detalj är att båda lagen spelade i Conference League för två år sedan, nu kvalar man till League 1. För Stevenage innebar det att man gått från Conference till division 3 på två säsonger.

 

Tråkigt att publiksiffran stannade vid endast 11 484, jag såg finalspelet för två år sedan, då på Wembley och samma match drog då 55 000 åskådare. Kanske läge att flytta tillbaka det dit nästa år, CL finalen går säkert någon annan stans då.

 

På söndagen så tog Peterborough United åter klivet upp i The Championship på första försöket. Slutresultatet 3-0 döljer dock en annan sanning än vad resultatet visar. Samtliga mål föll i de sista tolv minuterna. I och med detta så blev det i alla fall en fest i familjen Ferguson den här helgen, Sir Alex´son Darren är ju som bekant manager för Posh. Craig Mckail-Smith gjorde som vanligt mål vilket blev hans 35:e den här säsongen, nästa år spelar den skotske landslagsmannen troligen för Queens Park Rangers i Premier League. Drygt 48 000 åskådare bevittnade hur Terriers återigen missade uppflyttning till The Championship, något de gör varje år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela